Mergvakaris truko dvi dienas. Pirmąją merginos puošėsi juodomis suknelėmis, kurios tapo „mergautinės pavardės laidotuvių“ simboliu.

„Jaučiuosi be galo laiminga turėdama tokias stiprias, protingas, gražias moteris šalia savęs! Nėra nieko ypatingesnio už tai, kad mano gyvenime yra viena kitą jungianti ir papildanti tokia merginų grupė! Patirtis išmokė ypatingai vertinti žmones, kurie gali priimti tave tokį, koks esi, tai ačiū, kad mane priimate! ačiū, kad sukūrėte šventę visiškai apie mane! ačiū, jog skyrėte laiko visos susiburti dėl manęs! Ačiū už nuostabiai sugalvotas veiklas! ačiū už begalinį juoką ir prisiminimus. Ačiū gyvenimui, kad jus turiu“, – instagrame draugėms dėkojo Inidė.

Antrąją dieną mergvakario tema - kaubojų. Inidė pakeitė ne vieną baltos spalvos aprangą, prie kurios derino kaubojės skrybėlę. Jos bičiulės puošėsi spalvingomis vasariškomis suknelėmis.

Instagrame Inidė dalijosi įspūdžiais:

Atrodo, kad dar kažkokiam kosmosėli esu, ir sunku sugrįžti į realybę! Turėjau nuostabiausias 2 dienas su savo merginomis, jos sukūrė pasaką, kurios niekados neužmiršiu.

1. Turėjau patį gražiausią pikniką savo gyvenime.

2. Mergvakario nuostabiausia dovana - mamos ir draugių laiškai.

3. Mano būsimas vyras dalyvavo irgi šventėje.

4. Būsimos nuotakos apartamentai.

5. Žaidimas: „Ar gerai mane pažįsta mano būsimas vyras?“6. Naktinis pasiplaukiojimas su undinėlėmis.7. Selfiukas su savo merginomis prieš veidotyros paskaitą.8. Ir man šitie keksiukai buvo staigmena (bet labai skanūs).9.Pats GERIAUSIAS Jasnauskaitės mergvakaris.10.Verkiu iš laimės ir dėkingumo, suprasdama, kokie žmonės mane supa.

Inidė ruošiasi vestuvėms su širdies draugu Osvaldu Jonaičiu. Pora susižadėjo 2022 m. rugpjūčio pabaigoje, Prancūzijoje.