Jau kurį laiką sklandė kalbos apie poros santykius ištikusią krizę. Apie tai buvo kalbama ir neseniai pasirodžiusioje televizijos laidoje. I. Martinkėnaitė tikino, kad jos asmeniniame gyvenime dideli pokyčiai.

Galiausiai „Delfi“ susisiekus su moterimi ir paklausus, ar su vyru M. Urbonu suka skirtingais keliais, ji patvirtino šį faktą.

„Tai tiesa, bet dar nėra įvykęs reikalas, viskas yra procese“, – „Delfi“ trumpai pakomentavo I. Martinkėnaitė.

„Delfi“ primena, kad LNK laidoje Tomas Ališauskas klausė, kaip klostosi grupės „Šeškės“ narės I. Martinkėnaitės asmeninis gyvenimas, ar ji, kaip ir Karina, yra laimingai ištekėjusi?

„Ir toje srityje pas mane yra pokyčių – ir gan rimtų, ir gan skaudžių. Dėl to negaliu pasidžiaugti kaip Karina. Labai džiaugiuosi už juos, kad jiems viskas gavosi. Man, panašu, nelabai“, – kalbėjo dainininkė.

Mindaugas Urbonas ir Ingrida Martinkėnaitė

„Delfi“ primena, kad prieš daugiau nei septynerius metus I. Martinkėnaitė ir M. Urbonas aukso žiedus sumainė privačioje ceremonijoje Indonezijoje. Pora kartu augina dukrą Evą.

Moteris anksčiau tvirtino, jog jų santykiuose buvo visko, o prieš susilaukiant mažosios Evos teko priimti ne vieną lemtingą sprendimą.

„Juk visas mūsų kelias nebuvo toks lengvas, kaip gali pasirodyti pažvelgus į vestuvių nuotraukas. Buvo visko, ne viskas rožėmis klota. Per visą laiką buvo priimta daug sprendimų, keistos gyvenimo aplinkybės, kad gimtų vaikelis.

Ir būstą pajūryje įsigijome vien dėl vaikų – kad galėtų kvėpuoti grynu oru. Tad dabar sprendimus priimame nebe tik dėl mūsų dviejų, bet dėl visos šeimos“, – teigė I. Martinkėnaitė.

Iš ankstesnių santykių su Andrejumi Velijevu moteris turi dukrą Mariją.