Džiugia žinia pati Vaida dar vakar vakare pasidalijo socialiniame tinkle Facebook. Moteris atskleidė, kad į jų šeimą atėjo sūnus, gimęs 19 val. 34 min.

„Delfi“ susisiekus su pačia sportininke, ši teigė, kad vardą mažajam broliui išrinko dukra Gabija. Ji nusprendė broliuką pavadinti Benu.

Vaida Žūsinaitė-Nekriošienė ir Ričardas Nekriošius

„Delfi“ primena, kad 2018-aisias olimpiečių pora susižadėjo ir žiedus tais pačiais metais sumainė Vilniuje. Priesaiką vienas kitam lemtingą rugsėjo šeštadienį prieš Dievą jaunieji tada tarė Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčios koplytėlėje.

Nors dalis jaunųjų savo vestuvių datą renkasi kruopščiai ar net apskaičiuodami jų reikšmę pagal žvaigždes, Ričardas ir Vaida neslėpė, kad jų tuoktuves paspartino greitas gyvenimo ritmas.

„Tai visiškai spontaniška data. Kai pradėjome galvoti apie vedybas, buvo likę vos keli mėnesiai. Bažnyčia dėl santuokos kursų leidžia kreiptis mažiausiai prieš tris mėnesius – mes taip ir padarėme. Pamanėme, kad po sezono rugsėjis mums abiems bus ramesnis laikotarpis, kuomet galėsime pasiruošti vestuvėms. Tiesa, dabar pamąstau, kad jas galėjome ir porą savaičių anksčiau surengti, nes oras kaipmat atšalo. Būtent dėl jo ir labiausiai išgyvenau, bet nieko tokio“, – optimizmo neprarado V. Žūsinaitė.

Olimpiečiai Vaida Žūsinaitė ir Ričardas Nekriošius

Pasiteiravus, ar besiruošdama vestuvėms, maratonininkė netapo jautresnė smulkmenoms, Vaida patikino, kad dėl šio gyvenimo žingsnio ji jautėsi rami.

„Šiuo klausimu jaučiuosi užtikrintai. Stresą ir jaudulį vestuvėse kelia nebent smulkmenos, pavyzdžiui, kaip reikės pasitikti svečius. Tačiau dėl savęs, dėl savo suknelės jaučiuosi rami. Viskas yra labai gerai“, – džiaugėsi sportininkė. Ypatingąją dieną V. Žūsinaitė pasipuošė dizainerės Aidos Kapočiūtės vestuvine suknele. „Jau iš karto žinojau, kad noriu paprastos suknelės. Beieškodama savosios, atsiminiau, kad man visada labai patiko šios dizainerės darbai. Jos kuriamos suknelės – paprastos, bet kartu yra tokios gražios. Mano nuomone, būtent tokios ir turi būti nuotakos suknelės“, – „Delfi“ prieš kelerius metus pasakojo Vaida.

Lengvaatletė V. Žūsinaitė-Nekriošienė ir baidarininkas R. Nekriošius 2019-aisiais susilaukė pirmagimės, kurią pavadino Gabijos vardu.