Džiugią žinią verslininkas J. Caudwellas pranešė socialiniuose tinkluose.

„Isabella Sky gimė 22.40 val. Tai vienas gražiausių potyrių, kokį tik galima patirti, o Modesta buvo tokia kupina laimės, kad negalėjo nustoti juoktis ir verkti. Turiu pripažinti, kad jaučiausi beveik taip pat“, – socialiniame tinkle rašė J. Caudwellas.

Delfi primena, kad J. Caudwellas ir M. Vžesniauskaitė augina sūnų.

J. Caudwellas jau turi penkias atžalas iš prieš tai buvusių santykių, vyriausiai jo dukteriai Rebekah – jau 40 metų, jauniausiai atžalai, Jacobi – 16.

M. Vžesniauskaitė augina sūnų Leondardą iš pirmosios santuokos.

„Manau, kad visą gyvenimą ieškojau tokio vyro, kaip Johnas. Man nereikia prabangos, tik žmogaus, kuriuo galėčiau pasitikėti ir kuris mane gerbia. Johnas man visa tai suteikia. Man patinka mūsų gyvenimas, kuris primena nuotykį, mes labai laimingi. Jis man – viskas, todėl nekantrauju susilaukti mudviejų kūdikio“, – anksčiau yra sakiusi M. Vžesniauskaitė.

Johnas Caudwellas, sėkmingai išvystęs komunikacijų verslą „Phones4u“, gali mėgautis neribota prabanga. Nors bendrovę ir pardavė, jo turtas skaičiuojamas milijardais, anksčiau skelbė „The Sun“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)