Praeiviai stebėjosi: „Čia Bieberis?“. Drąsesni ryžosi prieiti prie „žvaigždės“ ir drauge nusifotografuoti.

Nenuostabu, kad daug kas susipainiojo. Vaikinas atrodė labai panašiai: dėvėjo krepšinio komandos marškinėlius, sportinę kepuraitę, mūvėjo laisvas kelnes bei avėjo sportinius batelius. Visas pasipuošęs identiškomis J. Bieberiui tatuiruotėmis net iš veido atrodė itin panašiai į garsų dainininką.

Vis dėlto portaluose pasirodžius straipsniams apie šį netikėtumą, komentarų skiltyse pažiro spėliojimai, kieno mėginimas apgauti vilniečius tai galėjo būti. Ne vienas spėjo, kad tai – „Youtube“ kanalo „Nešvankiai“ komandos projektas. Ir šie spėliotojai buvo teisūs.

Sekmadienį šiame kanale pasirodė naujas epizodas, pavadintas „Justinas Bieberis Lietuvoje“.

Tinklalaidės vedėjai susisiekė su prancūzu J. Bieber antrininku Dylanu Desclosu ir pasiūlė jam nerti į avantiūrą. Netrukus jam ir jo vadybininkei nupirko skrydžio bilietus į Lietuvą ir pasitiko tariamą superžvaigždę oro uoste.

„Nešvankiai“ kūrėjams taip pat teko pasirūpinti jųdviejų apgyvendinimu.

Prireikė ir prabangaus transporto bei apsaugos darbuotojų, kad antrininkas praeiviams sudarytų dar didesnį įspūdį.

Visą epizodą pamatykite čia:

„Delfi“ skaitytojui taip pat pavyko užfiksuoti tariamą atlikėją. Paklaustas, ko ėmėsi aplinkiniai, pamatę tokį vaizdą tiesiog sostinės centre, jis komentavo: „Pirmiausia pamačiau apsaugininkus, tik paskui tą pseudo reperį. Nufotografavau kaip juokelį draugui ir tik po to supratau, kad tikrai labai panašus. Daug kas sako, kad net tatuiruotės atitinka originalą“.

Vilniaus centre klaidžiojo Justino Bieberio antrininkas

Drabužių parduotuvės „Space Style Boutique“ įkūrėjai Agnei Cikanaitei net pavyko su antrininku nusifotografuoti.

Anot jos, leista buvo tik drauge papozuoti, tačiau kalbinti - nevalia. „Niekas neleido su juo kalbėtis“, - sakė ji. Įspūdį paliko ir apsaugos darbuotojų komanda.