Rugpjūčio 10-ąją, šeštadienį, Palomenėje vyko pilietinės dainos festivalis „Didžioji kova“. Joje dalyvavo ir A. Paltarokas, tačiau vyras tikrai nesitikėjo, kad jo jaukus vakaras baigsis tragiškai nemaloniu scenarijumi.

Susisiekus su pačiu Alku, šis sutiko sava istorija pasidalinti ir su „Delfi“ skaitytojais. Socialiniuose tinkluose kreipdamasis į savo auditoriją, A. Paltarokas prašė atsiliepti įvykio liudininkus.

„Didžiosios kovos“ partizanų pagerbimo šventės metu, Palomenės miestelyje (Kaišiadorių raj.), renginiui besibaigiant su kolege vakarieniavome kavinėje. Šalia sėdėjo įsilinksminusi neaiški asmenų kompanija, girdėjosi necenzūrinė rusiška leksika, partizanus vadino banditais.

Pabandžiau sudrausminti žodžiu. Sudrausminimas nepatiko. Paprašė ugnies, atsakiau: „Vatai“ nebus.“ Buvau užpultas grupės iš 8 žmonių. Smūgiuota lazda į nugarą, vėliau buvau parverstas ant žemės – bandė smaugti ir laužti rankas“, – istorijos detalėmis dalijosi A. Paltarokas.

Savo įraše vyras pasidalijo ir keletu nuotraukų, kuriose aiškiai matyti konflikto metu patirti sužalojimai.

Deja, į įvykį sureagavusiems pareigūnams užpuolikų sulaikyti nepavyko.

„Kol atvykusi policija aiškinosi su manimi, užpuolikai tiesiog išsiskirstė. Šiuo metu inicijuoju teisines procedūras dėl smurtinio užpuolimo ir daugybinių kūno sužalojimų. Vatnikai chuliganai bus nubausti“, – feisbuke rašė A. Paltarokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)