Šiai dokumentikai pristatyti skirtoje premjeroje apsilankęs D. Sabonis pozavo visam būriui fotografų ant raudonojo kilimo. Praėjusią savaitę vykusiame renginyje sportininkas pasirodė su savo šeimažmona Shashana ir sūnumi Oliveriu.

Praėjus kuriam laikui, krepšininko sutuoktinė pasidalijo, kaip vyko pasiruošimas taip lauktai „Netflix“ premjerai. Dviejų vaikų mama paviešino užkulisių vaizdo įrašą.

„Jei mane kur nors pakviesite, tikėkitės kartu bent vieno vaiko“, – šmaikščiai įrašą komentavo ji.

Nuotaikingos akimirkos greitai sulaukė internautų reakcijų. Sureagavo ir pats D. Sabonis, kuris neliko abejingas gražuolei žmonai.

„Pažiūrėkite į ją“, – šiltai rašė krepšininkas.

D. Sabonis, taip pat LeBronas Jamesas (Los Andželo „Lakers“), Jaysonas Tatumas (Bostono „Celtics“), Jimmy Butleris (Majamio „Heat“) ir Anthony Edwardsas (Minesotos „Timberwolves“) – pagrindiniai sporto dokumentikos „Startinis penketas“ (orig. Starting five) herojai, atskleidžiantys 2023-2024 m. NBA sezono užkulisius.

Seriale, kurių viena serija truks 45 min., užfiksuotos jų kovos aikštelėje ir gyvenimas už jos ribų. Jie siekia pergalių, šlovės, įveikia traumas ir derina šeimyninį ir sportinį gyvenimą.

L. Jamesas 21-ąjį sezoną kaip niekad stengiasi išlikti sveikas ir dominuoti, o A. Edwardsas stebina savo sparčiu kilimu. J. Butleris nepaliaujamai motyvuoja „Heat“, D. Sabonis savo lyderyste tampa „Kings“ atrama, o J. Tatumas veda „Celtics“ rekordinio 18-o titulo link, skelbia dokumentikos kūrėjai.

„Nemeluosiu, tikrai nebuvo lengva, – paklaustas, kaip sekėsi priprasti prie kamerų, juokdamasis sakė D. Sabonis. – Bet „Netflix“ viską padarė puikiai, viską gerokai palengvino.

Atsikeli ryte – kameros prieš veidą, turi laisvą dieną – nesvarbu, visur aplink kameros. Vyksti lėktuvu atostogauti – kameros kartu su tavimi. Jie sekiojo mus visur, bet visą procesą jie padarė smagų. Vaikams labai patiko.“

„Netflix“ skelbia, kad 10 serijų dokumentikos premjera – jau spalio 9-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)