„Lūžių ar stiprių traumų pavyko išvengti. Tačiau vaikas buvo labai išsigandęs ir tik vakar vakare papasakojo, kas nutiko. Šiandien vyksime pas medikus, jam sumušti keliai, skauda. Užregistravau pareiškimą policijoje. Nemanau, kad tai yra normalu ir taip turėtų būtų. Prašau suaugusių liudininkų pagalbos, mat sūnus buvo su klasioku. Gal pavyks gauti kamerų užfiksuotą medžiagą. Haroldas teigė ėjęs per gatvę degant žaliam šviesoforo signalui, o savo vaiku aš pasitikiu, neturiu pagrindo abejoti. Haroldas su draugu ėjo pasivaikščioti. Mano vaikas elgiasi drausmingai. Viską, ką jis atsimena, jog jį partrenkusi šviesiaplaukė moteris sustojo paklausti, ar viskas gerai. Vaikas šoko būsenoje pasakė, kad viskas gerai ir ji nuvažiavo“, - DELFI kalbėjo J. Anusauskienė.

Moteris yra įsitikinusi, kad partrenktas vaikas negalėjo įvertinti savo būsenos. Taip pat vairuotoja padarė grubų pažeidimą, pasišalindama iš įvykio vietos. „Juk ji galėjo susisiekti su policija. Nenoriu nieko kaltinti, noriu išsiaiškinti aplinkybes. Tačiau suaugęs žmogus negalėjo šiuo atveju priimti sprendimą savarankiškai. Būčiau labai dėkinga, jei atsirastų liudininkų“, - kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)