Tradicinė šventė mamoms džiugino pramogine renginio programa, kurioje pasirodė besilaukiančių mamų choras, ketvirtojo kūdikio besilaukianti dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, kunigas Ričardas Doveika ir kt. Pavasarišką šventę vesti patikėta pirmagimio besilaukiančiai žurnalistei Živilei Kropaitei.

Scenoje solo ir su mamų choru pasirodžiusi dainininkė Anžela Adamovič-Gečienė neslėpė jautrumo ir prisipažino šiuo metu išgyvenanti malonius gyvenimo pokyčius.

„Čia sklinda labai gera energija, baisu tik dėl kelių dalykų man, kaip atlikėjai, ar sugebėsiu išdainuoti, ar pavyks dainą atlikti neapsiašarojus ir ar nepamiršiu žodžių“, - prieš atliekant kūrinį kalbėjo ji.

„Tikiu, kad kiekviena besilaukianti moteris jaučiasi labai skirtingai. Vienos gali šokti ar kalnus nuversti, kitos tampa jautresnės, puola verkti. Man dabar jau nebe tas laikotarpis, kad šokčiau ar strikinėčiau, tai tiesiog padainuosiu“, - nusijuokė nėštukė.

A. Adamovič scenoje atliko dainą „Saulės pėdomis“, kurią parašė Linas Adomaitis. Įdomus sutapimas, kad šiuo metu dainų kūrėjas taip pat laukia šeimos pagausėjimo – jis ir jo žmona Irma neseniai pranešė apie būsimą pirmagimį.

Šventėje dalyvavo 400 būsimų mamų, apie 50 iš jų – jau ne pirmąjį kartą. Tarp mamų buvo besilaukiančių penktojo vaikelio bei po širdimi nešiojančių dvynukus.

Tradicinę mamų šventę Vilniaus Rotušėje rengia Agnė ir Artūras Zuokai.

Spalvingos renginio akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)