Savo feisbuko paskyroje S. Žvirgždas pasidalino nuotrauka iš studijos ir naujiena savo klausytojams.

„Sugrįžtu į radijo stotį M-1“, – savo sekėjams pranešė žinomas vyras.

„Po daugiau nei 3 metų pertraukos sugrįžtu į M-1 ryto šou. Nauja studija, atsinaujinusi laida ir senas įprotis keltis kaip į oro uostą. Už rytus su radiju!“ – pridūrė jis.

Pastaruoju metu S. Žvirgždą bei kitus radijo kolegas – Mindaugą Stasiulį ir Gintą Vaičikauską – buvo galima išgirsti internetinėje tinklalaidėje, pavadinimu „Radijo ranča“. Savo kanale bičiuliai veda pokalbių šou, dalijasi asmeninėmis gyvenimo istorijomis, taip pat į laidą kviečia ir svečius.

„Pasirinkome kaubojų temą, nes „Radijo rančoje“ ganosi laisvė, juokai, improvizacijos ir gyvos istorijos. Viskas, už ką mus mėgo ir mėgsta klausytojai, žiūrovai ir sekėjai. Pokalbiai tikrai nebus apie ūkį ir žirgus, tad tikimės sudominti ir iš žiūrovų negauti „Radijo rančos“ logotipe matomų ragų. Didžiuojamės įspūdingu vaizdo klipu ir nukeliame skrybėles prieš kiekvieną mūsų žiūrovą. Didžiulis palaikymas maloniai mus nustebino“, – apie minimą projektą yra kalbėjęs S. Žvirgždas.

Verta priminti, kad pozityvumo nestokojantis vedėjas jau ir anksčiau dirbo rytinėje laidoje, žadindamas radijo klausytojus. Vėliau S. Žvirgždas užėmė Delfi kūrybos skyriaus vadovo pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją