Dar visai neseniai garsiai moteriai plyšo krūtinės implantas, todėl atvykusi į gimtinę Ieva iš karto gulėsi ant aparacinės stalo, nusprendusi visam laikui grįžti į natūralumą. Tačiau nuomonės formuotoja neslėpia dar iki šiol susilauksianti replikų dėl tokio savo sprendimo.

Socialiniame tinkle „Instagram“ plaukų ekspertė ir nuomonės formuotoja I. Voveris, geriau žinoma kaip Eva Diva, pasidalijo nemaloniu komentaru po to, kai ryžosi pasišalinti krūtinės implantus po jų trūkimo kūne.

„Išgirdau nemalonų komentarą: „ Nei viena mano buvusi mergina neturėjo tokios mažos krūtinės kaip tu“. Na, ir ką? Ne papų dydžiu yra vertinama moteris“, – socialinėje erdvėje samprotavo nuomonės formuotoja.

Buvusi „Olialia“ mergaitė Ieva teigė bandžiusi suprasti, ką žmogus jai ketino šiais žodžiais pasakyti.

„Galbūt turėjo omenyje tai, kad aš negraži? Ne moteriška?“, – rašė Čikagoje gyvenanti lietuvė.

Ieva sakė, kad dabar yra vienetai tų merginų, kurios turi natūralias krūtines, o visa socialinė medija yra pilna dirbtinumo ir perdėto tobulumo.

„Nebuvo nei sekundės, kad pasigailėčiau ar norėčiau savo sprendimą pakeisti“, – „Instagram“ platfomoje tvirtai teigė liepos pabaigoje krūtinės implantus pasišalinusi moteris.

Kitame paviešintame įraše buvusi „Olialia“ mergaitė skatino moteris suprasti, kad didelė širdis yra daug svarbiau, nei didelė krūtinė.

„Linkiu, kad ši žinutė paliestų kiekvieną iš jūsų, nesvarbu, kokia tai būtų krūtinė – didelė ar maža“, – rašė garsi nuomonės formuotoja bei plaukų ekspertė I. Voveris.