„Vaikystės sodo“ ir „Karalienės Mortos mokyklos“ tinklų įkūrėja antradienį sulaukė klausimo LRT radijo laidos „Pas Nemirą“ metu. Žurnalistė Nemira Pumprickaitė pasiteiravo dėl sklandančių kalbų, kad šeimą ištiko krizė.

Apie tai ji prabilo po to, kai Seimo nariai prieš kurį laiką prakalbo, kad Gabrielius ir Austėja Landsbergiai skiriasi.

Išgirdusi klausimą, ar yra tiesos, kad santykiai pašliję, moteris iškart ėmė juoktis ir atsakė trumpu komentaru.

„Nėra“, – minėtajam radijui sakė A. Landsbergienė.

Be to, laidos metu žurnalistė pasiteiravo ir apie kitas kalbas – tai, kad sutuoktiniai užsienyje įsigijo turto ir ketina išvykti iš Lietuvos.

A. Landsbergienė šią informaciją iškart paneigė: „Ne, nesiruošiu.“

Austėja Landsbergienė ir Gabrielius Landsbergis

Tiesa, ji patvirtino, kad iš tiesų įsigijo nekilnojamojo turto, tačiau tai bus skirta ne mokyklai, o vietai, į kurią galėtų atvykti pailsėti.

„Vieni turi sodybą, kurioje jaučiasi labai laimingi, mes turime vietą, kurioje galime ištirpti, būti visiškai savimi ir pailsėti“, – radijo laidoje „Pas Nemirą“ komentavo garsi verslininkė.

Apie tai, ar gandai, jog Gabrieliaus ir Austėjos Lansbergių šeimos planai yra palikti Lietuvą, rašė ir „Melo detektorius“ – ČIA.

Delfi primena, kad keturis vaikus auginanti Gabrieliaus ir Austėjos pora susituokė daugiau kaip prieš 20 metų.

Prieš keletą metų Gabrielius prisiminė tą jausmingą akimirką, kuomet savo mylimajai prisiekė amžinąją meilę.

„Jei ne bepraaugą vaikai, tai, sakyčiau, kad nuotrauka galėtų būti ir šįryt, o ne prieš šešiolika metų daryta, – feisbuke prie spalį paviešintos nuotraukos, kurioje įamžinta jųdviejų vestuvių akimirka, džiaugėsi G. Landsbergis. – Gyvenimo nuotykis, ne kitaip.“

Gabrielius ir Austėja Landsbergiai

Nuotraukoje politikui – vos aštuoniolika, o jo žmonai Austėjai – 23. Gabrielius su Austėja susipažino būdamas vos septyniolikos.

Pora kartu augina 4 vaikus: Augustą, Vilhelmą, Mortą ir Gertrūdą.