„Iš ryto vaikai sugiedojo gimtadienio giesmę ir išlėkiau į darbą. O vakare manęs jie laukia su iškeptu pyragu“, – džiaugiasi Dalia.

Žinoma moteris atskleidžia, kad neseniai vienus namus pardavė, o kitų dar neįsirengė, todėl šiuo metu gyvena pas sūnaus šeimą.

„Turiu tokią prabangą būti mylima ir šefuojama. Mane labai sujaudino marčios žodžiai šį rytą: „Likite pas mus gyventi. Mums bus smagu, kai jūs šalia“. Tai labai neįprastas marčios ir anytos santykis. Labai gera dėl to“, – DELFI atviravo moteris.

Tačiau Dalia nesiruošia pasilikti sūnaus namuose, nes yra labai nepriklausoma.

„Man trūksta savo namų. Gerbiu sūnaus šeimos privatumą. Nenoriu būti našta ir stengsiuosi iki paskutinės minutės išlikti ori“, – tikina pašnekovė.

Kalėdas žinoma moteris žada sutikti jau savo naujuose namuose.

„Esu beprotiškai mylinti kiekvieną augalėlį, todėl mažas namukas su 5-iais arais žemės mane iškart ištirpdė. Kai prarandi didelius ir gražius namus, tikiesi, kad atsidūręs kituose, nepradėsi jų gedėti. Todėl dabar naujo namo interjerą sukonstravau pagal savo norus: baltos sienos, veranda, arkos. Norėjau, kad truputį kvepėtų prancūzišku stiliumi“, – pasakoja moteris.

D. Teišerskytė, nors ir brandaus amžiaus, sveikata nesiskundžia ir pati nudirba visus ūkio darbus.

„Mano vaikai sako, kad dar 20-imt metų gyvensiu naujuose namuose. O aš džiaugsiuosi ir nors savaitę ten pabuvus“, – šypteli ji.

Taip pat moteris atskleidė, kad nebijo vienatvės.

„Mano problema, kad esu per ori, išdidi ir gąsdinanti, bet man patinka vienatvė. Kai neturėjau savo vietos, mane kvietė ir vaikai, ir draugės pagyventi pas save. Todėl supratau, kad esu viena, bet ne vieniša. O naujam žmogui prisitaikyti prie manęs būtų praktiškai neįmanoma. Mano buvę vyrai gali patvirtinti, kad aš ne iš lengvųjų“, – juokauja moteris.

Dalia jaučia didelį palengvėjimą pagaliau oficialiai išsiskyrusi ir džiaugiasi savo vaikais, draugais, darbu ir naujais namais.

Atvirą interviu apie skyrybas, naujus namus ir gyvenimą su D. Teišerskyte galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)