Veikli moteris dalijasi šviesiomis mintimis ir skleidžia šilumą, nors dar visai neseniai grūmėsi su skaudžiais iššūkiais. Po skyrybų su trečiosios atžalos tėčiu žinomas modelis nepabūgo viešai papasakoti apie patirtį gyvenant su narcizo bruožų turinčiu vyru. „Nuo pat pradžių jie pasisako tam tikromis temomis labai nejautriai, bet moterys linkusios juos tose situacijose išteisinti. Jie kategoriški, nepriima kito žmogaus požiūrio. Taip pat jie grubūs kitiems. Nors tarsi su tavimi elgiasi gražiai, bet labai grubiai kalba apie kitas moteris – gero nelauk“, – narcizo požymius vardija pašnekovė.  

Tvirtai šeimos pamatus savo rankose laikanti Violeta pripažįsta, kad ne kartą į gyvenimą įsileido žmogų, kuris dėjosi ne tuo, kuo esantis. Išmokusi šią pamoką ji sako neskubanti nerti į naujus santykius, o tuo pačiu atvesti į šeimą naujo žmogaus. 

Jau kone dešimt metų Maltoje gyvenimą ir verslą kurianti V. Repčenkaitė svetur augina tris vaikus. Neseniai ji prisipažino, kad aplinkybėms lėmus, pandemijos laikotarpiu apleido jauniausiojo sūnaus Adomo lietuvių kalbos žinias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)