Radijo stoties „Radiocentras“ klausytojai kiekvieną darbo dieną nuo 9 val. iki 12 val. galėjo išgirsti L. Gradauskienės ir Ž. Stakėno balsus. Aktualių pokalbių laidoje „Šou po devintos“ jiedu pranešdavo tai, kuo gyvena Lietuva ir pasaulis. Vis dėlto po trejų metų judviejų darbo nuspręsta su duetu atsisveikinti.

„Atnaujintame „Radiocentro“ programų tinklelyje tiesiog nebelieka tokios laidos ir dueto eteryje tuo metu. Todėl su Livija ir Žygiu atsisveikinome. Atnaujinta programa eteryje pasigirs artėjantį pirmadienį – tuomet ir informuosime apie visus pasikeitimus“, – Delfi sakė „Radiocentro“ programų direktorius Gediminas Žygelis.

Delfi Ž. Stakėnas teigė, kad atsisveikinimas su laida – natūralus procesas, nutinkantis radijuje ar televizijoje.

„Ateina laikas, laida baigiasi. „Radiocentras“ nebematė jos daugiau savo programoje. Viskas taip ir baigėsi. Čia dirbau 4 metus, 7 mėnesius. Iš jų – daugiau nei trejus metus kartu su Livija. Nejaučiu nuoskaudų, tik šiek tiek ima liūdesys, nes praleidome gerą laikas.

Teisingumo dėlei man siūlė pasilikti, bet pasakiau: „Tebūnie, šis etapas baigtas. Manau, kad tai nutiko laiku, nes turime su žmona daug planų. Kuriame internetinę parduotuvę, kuriai reikia ir laiko, ir manęs. Atsitiko, kaip atsitiko, buvo geras laikas, bet reikia judėti į priekį“, – su šypsena kalbėjo Ž. Stakėnas.