Verslininkas D. Bunkus nusprendė viešai kreiptis į politikus bei jų posto siekiančius asmenis. Pasklidus žiniai apie dainininkės A. Pilvelytės ketinimus žengti į politinį lauką, žinomas vyras nusprendė netylėti ir savo mintimis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Kaskart rinkimai iškelia į paviršių absoliučiai beviltiškus veikėjus, kurie nieko nesuvokia nei apie valstybės valdymą, nei apie politiką, verslą ar finansus, bet labai nori pabandyti pavairuoti valstybę“, – pasipiktinimo neslėpė D. Bunkus.

Danielius Bunkus

Viešai prabilęs vyras nevengė ir aštrių pasisakymų. Kreipdamasis į politikus, Danielius pabrėžė šioje situacijoje pastebintis populizmo apraiškas. Simpatijų verslininkas nejaučia nei europarlamentarui Petrui Gražuliui, nei M. Puidokui.

„Puidokai, esi apgailėtinas, kaip ir visi tokie patys „politikai“, taip bandantys susirinkti balsus! Ne kompetencijomis, o populizmu. Jūs mus visus ir mūsų valstybę statote įkaitais savo smulkių, merchantilinių interesų tenkinime. Jukš lauk iš išlaikytinių luomų!“, – Instagrame rašė D. Bunkus.

Danieliaus Bunkaus reakcijos instagrame

„Delfi“ susisiekus su verslininku, šis patikino, kad kitaip į šią situaciją reaguoti negalintis.

„Norisi liaudžiai atmerkti akis. Jie net P. Gražulį sugeba į Europarlamentą išsiųsti... Na, kaip tai įmanoma?“ – klausė jis.

Į D. Bunkaus pasisakymus socialinėje erdvėje sureagavo ir Natalijos Bunkės sutuoktinis Edgaras Eidėjus.

Jis tik pasijuokė, kad tokioje kompanijoje esą dar trūksta prieštaringai dėl savo pasisakymų ir politinių pažiūrų vertinamo Žilvino Trato.

A. Pilvelytė situacijos nekomentuoja

Parlamentaro M. Puidoko vadovaujama Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija (LKDP) į Seimo rinkimus eis koalicijoje su Darbo ir Žemaičių partijomis, jau yra nuspręsta, kad bendrą sąrašą ves Darbo partijos įkūrėjas, buvęs europarlamentaras Viktoras Uspaskichas.

Trijų partijų koalicija jau yra nusprendusi pasivadinti „Taikos koalicijos“ vardu.

Šios partijos kandidatų į Seimą sąrašus kol kas dėliojasi atskirai, vėliau jie bus sujungti.

Sekmadienį dėl būsimų kandidatų visus taškus planuoja sudėti M. Puidoko vadovaujama LKDP.

„Delfi“ sužinojo, kad su M. Puidoko vadovaujama partija išrinkimo į Seimą planuoja siekti Lietuvoje žinoma dainininkė A. Pilvelytė.

Ji trečiadienį „Delfi“ telefonu neatsiliepė, tik atsiuntė SMS žinutę, kurioje nurodė kalbėti negalinti. „Delfi“ parašius klausimą dėl kandidatavimo, A. Pilvelytė daugiau nebeatrašė ir nebeatsiliepė.

Tai, kad A. Pilvelytė kandidatuos su šia partija, „Delfi“ patvirtino Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danas Arlauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)