Apie tai, kad politikei atlikta operacija, moteris pranešė socialiniuose tinkluose.

„Keletą dienų nebūsiu labai darbinga – bet jėgų parašyti nuoširdžius padėkos žodžius tikrai užteks. Šiuo nemaloniu laikotarpiu viršuje erdvėje dominuoja kritika kitiems ir pagyros sau, tai vardan pusiausvyros – geri žodžiai kitiems, tiems, kas jų tikrai nusipelno.

Senas nosies lūžis galiausiai mane prisivijo, po ilgų mėnesių laukimo ir tyrimų pagaliau ant operacinio stalo – ir taip jau nutiko, kad manimi rūpinosi išskirtinai moterų komanda, išskirtinai kompetentingų, itin aukštos kvalifikacijos, patyrusių ir empatiškų gydytojų, slaugytojų ir padėjėjų komandos tiek Intensyvios terapijos skyriuje, tiek LOR skyriuje VUL Santaros klinikose.

Labai labai džiaugiuosi, kad mane operavo viena geriausių Lietuvoje chirurgų-otolaringologų, besispecializuojanti kaukolės pamato ir sinusų chirurgijoje, Dr. Donata Šukytė-Raubė.

Nuoširdžiai dėkoju už atidą ir rūpestį mano nepatogiam organizmui itin aukštos kvalifikacijos gydytojai anesteziologei-reanimatologei Dr. Ievai Slauzgalvytei.

Ypatingas dėkui intensyvios terapijos skyriaus komandai, kurių dėka sėkmingai grįžau iš kažkur toli toli ir buvau rūpestingai mielosios Ritutės parsivežta į LOR skyrių. Ačiū slaugytojai Oksanai Seletienei, slaugytojos padėjėjai Ritai Muravskajai ir kitoms skyriaus moterims už šilumą ir globą.

Šiltas, ramus, malonus, profesionalus ir žmogiškas rūpestis pacientais – mačiau, kad su kiekvienu taip elgiamasi, net jei garbaus amžiaus pacientei norėjosi naktį vaikštinėti koridoriais, sureaguota kantriai ir geranoriškai, beje, trumpų poilsio valandėlių sąskaita.

Dar noriu išskirti puikią gydytoją rezidentę iš Baltarusijos, puikiai kalbančią ir rašančią lietuviškai, jau dabar mylimą mūsų pacientų. Kai tikrai nori, akivaizdu, nėra ta lietuvių kalba tokia jau sunki.

Svarsčiau ar dėti foto – kita vertus, gyvenimas visoks, kartais – su aukštakulniais, kartais – su tvarsčiais.

P.S. Maisto tiekimas tikrai pasikeitė – dabar yra savo virtuvė visai šalia, kotletukai karšti, omletas su sūriu 12 balų iš 10, ir net daržovių salotų gausiai“, – rašė D. Šakalienė.