Paaiškėjus apie D. Bunkaus ir jo sužadėtinės skyrybas daugelio poros gyvenimą socialiniuose tinkluose stebinčiųjų akys nukrypo į artimą šeimos bičiulį. Imta kalbėti, kad būtent šis žmogus galimai yra naujas V. Siegel širdies draugas. To neneigia, bet ir nepatvirtina pats L. Suodaitis.

„Mes bendraujame, o kai ateis metas deklaruoti viešai, manau, kad tą ir padarysime“, – 15min.lt teigė 30-metis vyras.

V.Siegel ir L.Suodaitis

Jis taip pat išsklaidė kitas kalbas, sklandančias pastaruoju metu – minėtam portalui teigė, kad šiuo metu su V. Siegel negyvena.

Delfi primena, kad L. Suodaitis yra kilęs iš Šakių, gyvena Vilniuje. Vidurinį išsilavinimą turintis vyras yra dirbęs D. Britanijos ambasadoje, Šakių rajono taryboje, jo pavardė šmėžavo politikoje bei „Rotary“ socialinėje veikloje. Su V. Siegel poruojamas vyras niekada nebuvo vedęs.

Vienas iš jo didžiausių hobių – medžioklė. Kalbama, kad būtent D. Bunkus parūpino jam vietą prestižiniame medžiotojų klube, į kurį patenka ir labai įtakingi politikos bei verslo atstovai.

Kada tiksliai galėjo prasidėti tariamas V. Siegel ir L. Suodaičio romanas, nežino net jiems artimi žmonės.

Žinomos moters pažįstamųjų rate manoma, kad artimesnis jos ir Lauryno ryšys tęsiasi daugiau nei pusmetį.

D. Bunkus, V.Siegel ir L.Suodaitis

L. Suodaitis gana dažnai matytas V. Siegel socialiniuose tinkluose. Jiedu kartu leisdavo laiką, viešėdavo vienas pas kitą svečiuose, gamindavosi valgį. D. Bunkaus buvusi mylimoji bei artimas jo bičiulis ne kartą drauge pastebėti ir pramogų verslo renginiuose.

Šiuo metu Viktorija socialiniuose tinkluose vis užsimena, kad jei tik norėtų, ji turėtų ką papasakoti apie savo buvusį sužadėtinį, tačiau nuo to esą sulaiko jam jaučiama pagarba.

„Tai yra visiškai tų dviejų žmonių reikalas. Tu niekada negali žinoti, kas buvo santykių viduje ir niekada negali smerkti, teisti žmogaus, išklausęs tik vieną pusę“, – neseniai instagrame kalbėjo Viktorija.

Daugiau apie V. Siegel ir D. Bunkaus skyrybų dramą, kurioje minima ir L. Suodaičio pavardė, galite skaityti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (464)