Konfliktą išprovokavo replika apie šeimą

Socialiniuose tinkluose žaibiškai plinta vaizdo įrašai, kuriuose ketvirtadienį buvo užfiksuoti aštrių replikų vienas kitam negailėję S. Maslobojevas ir D. Rimkus-Rimkenzo. Jau nuo pat pirmų jųdviejų pokalbio minučių buvo matyti, kad įvairiomis provokacijomis vienas kitą kovotojai mėgins išvesti iš proto. Panašu, kad kai kam tai padaryti tą vakarą pavyko.

Kone pusę valandos trukęs aršus Sergejaus ir Dovydo dialogas, galų gale, baigėsi virstančiais stalais ir išvartytais UTMA plakatais – puolimo taktikos šį kartą ėmėsi būtent S. Maslobojevas. Panašu, kad garsaus kovotojo kantrybės taurė buvo tiesiog perpildyta, po to, kai D. Rimkus-Rimkenzo jam viešai metė repliką, susijusią su S. Maslobojevo šeima.

„Mums reikia ilgos kovos. Nereikia, kad „prasileidau į nosį, biškį lūpą praskilo, nebenoriu kovoti, einu žmonos atsiklausti, gal kažką duos, gal masažiuką padarys. Iš viso, kodėl tavo vaikai panašūs į Dirkstį? Atsakyk man į šitą klausimą“, – ragino Rimkenzo.

„O dabar tu padarei klaidą, py**re, – atšovė S. Maslobojevas ir akimirksniu puolė D. Rimkaus-Rimkenzo link.

Nuramintas apsaugos darbuotojų, S. Maslobojevas D. Rimkui-Rimkenzo metė ir dar vieną piktą repliką.

„Šūdo gabale, aš tau sakiau, kramtyk, ką šneki“, – teigė jis.

S. Maslobojevas kreipėsi į savo gerbėjus

Emocijoms nuslūgus, pats S. Malobojevas apie šį konfliktą prabilo viešai. Žinomas sportininkas kreipėsi į savo fanus, atsiprašydamas dėl susiklosčiusios situacijos. Pasak jo, visa tai jam yra tikrai nebūdinga.

„Apgailestauju dėl susidariusios situacijos. Suprantu, kad esate įpratę mane matyti visai kitokiame amplua, visada būnu šaltakraujis ir nereaguoju į visokius pasisakymus. Bet yra tokios temos, kurios yra tabu. Yra žmonės, kurie bando pakelti savo vardą trash talk’o pagalba, bet yra raudonos linijos kaip vaikai, tėvai, žmona, apskritai šeima, kurių nedera peržengti niekam, jokiu būdu.

Tuo pačiu, noriu atsiprašyti savo fanų, kurie turėjo pamatyti mano agresijos protrūkį viešoje erdvėje. Tikrai tai nebuvau aš, bet jūs suprantate, kodėl taip atsitiko. Stengsiuosi toliau laikytis savo principų ir išlikti toks pats, kaip ir visada. Ačiū visiems už palaikymą“, – kalbėjo S.Maslobojevas.

Komentaruose iškart pasipylė žinutės, tarp kurių – ir palaikymas garsiam kovotojui.

„Maslobojevo reakcija buvo kaip normalaus vyro, nes šeima, vaikai yra numeris vienas ir nė vienas negali jų vardo teršti, ir už tokius žodžius yra negaila apversti aukštyn kojom tokius žmones“, – rašė vienas komentatorius.

„Kiekvieno save ir savo šeimą gerbiančio žmogaus reakcija būtų lygiai tokia pati, kaip Sergejaus. Nematau nei kiek kaltės“, – S. Maslobojevą užstojo dar vienas.

„Nesubrendęs vaikas, tikiuosi, kad jo treneriai ir jį supantis žmonės truputėlį paauklės, kad už savo žodžius reikia priisiimti atsakomybę. Visiškai palaikau tave“, – rašoma dar viename komentare.

Tiesa, tarp daugybės reakcijų buvo ir ne vienas skeptikas. Dalis žmonių įtaria, kad visas konfliktas tėra reklaminis triukas, skirtas kuo labiau atkreipti dėmesį į netrukus įvyksiantį renginį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)