Serialo režisierius Džiugas Siaurusaitis juokavo: „Pagalvojome, kad jau septintas serialo sezonas – pats laikas išmokti taisyklingai šaudyti. Seriale šaudome tikrai daug, tačiau tikrus ginklus yra laikę rankose tik keli aktoriai, todėl dabar puiki proga“, – šaudykloje kalbėjo režisierius.

„Rimtų reikalų“ aktoriai

Intensyviai besiruošiant naujam sezonui, aktoriai ne tik įtemptai filmuojasi, bet ir noriai susirinko į profesionalią šaudymo pamoką, kurioje buvo mokomi šaudyti ne tik pistoletu, bet ir šturminiu karabinu.

„Rimtų reikalų“ aktoriai

Kalbėdamas apie naująjį sezoną, serialo prodiuseris Andrius Urbanavičius užtikrino, jog sezonų dar tikrai bus ir pakomentavo ir naujojo sezono siužetą.

„Džiaugiuosi, kad visuose mūsų projektuose, kaip ir šiame, žmonės ne tik dirba, ne tik vaidina, bet ir kartu leidžia laiką. Šį kartą susitikome šaudykloje, kurioje savo srities profesionalas moko aktorius, kaip taisyklingai laikyti ginklą ir kaip taisyklingai šaudyti, nes netaisyklingai šaudyti mes visi mokame. O seriale šį sezoną bus vėl daug ne tik šūvių, bet ir daug meilės, daug intrigų ir daug išdavystės“, – pasakojo A. Urbanavičius.

„Rimtų reikalų“ aktoriai

Aktoriai, nors ir labai subtiliai, tačiau atskleidė, kas naujo ir įdomaus vyks siužetinėse serialo linijose. Arnoldas Eisimantas, kuris serialo gerbėjams yra žinomas kaip Henrikas, atskleidžia, jog naujame sezone nuo pat pirmos serijos bus daug veiksmo, bus tam tikrų persiskirstymų tarp grupuočių, neslėpė ir apie naujo kieto personažo pasirodymą. Beno vaidmenį įkūnijantis Tomas Rinkūnas išsiduoda, kad jo linijoje atsiras intrigos meilės fronte.

„Rimti romantiniai reikalai, pakvips vestuvėmis“, – intrigavo T. Rinkūnas.

Daugiau išskirtinio aktorių susitikimo akimirkų rasite galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją