Apie ypatingą J. Jankevičiaus ir G. Mikalauskytės šventę mena jų draugų bei bičiulių nuotraukos, vaizdo įrašai socialiniuose tinkluose. Pora amžinąją meilę vienas kitam prisiekė Kaune, jaukiai išpuoštame Vynvyčio studijos kiemelyje. Praėjus keletai valandų po ceremonijos, įspūdingais šventės kadrais Instagrame pasidalijo ir pati Greta.

Vestuvių dieną pora puošėsi tradiciniais jaunųjų drabužiais – J. Jankevičius vilkėjo juodos spalvos kostiumą, o jo mylimoji – baltą elegantišką suknelę. Nuotaka su savimi nešėsi ir dailią baltų gėlių puokštę.

Poros pasveikinti atvyko gausus būrys svečių, tarp kurių – ir neseniai mama tapusi bei dar šiandien apie pasitraukimą iš „Gero vakaro šou“ pranešusi Dijora Petrikonytė, Justino ilgametis kolega Mindaugas Stasiulis bei jo mylimoji Milda Stasiulė, žurnalistas Adomas Grinius ir kiti.

Ko gero, šventės kaltininkai svečiams turėjo ir ypatingą prašymą – puoštis juoda spalva, mat jaukioje ceremonijoje dalyvavę poros draugai ir artimieji savo eleganciją pabrėžė būtent juodais drabužiais.

Įdomu tai, kad prie altoriaus jaunuosius pasitiko ne santuokų rūmų atstovė, o jųdviejų bičiulis – kulinarinių laidų ir knygų autorius Gian Luca Demarco.

Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

„Delfi“ primena, kad J. Jankevičius santykius su mylimąją G. Mikalauskyte užmezgė dar 2016 metais. Nors tuo metu Greta jau buvo žinoma kaip modelis ir šokėja, išbandžiusi savo jėgas ir aktorės amplua, renginiuose į jųdviejų porą tuo metu krypęs dėmesys ir ryškiai blyksintys fotografų objektyvai jai tikrai nebuvo įprastas ar kasdienis dalykas.

„Jaudinuosi, tačiau esu su žmogumi, su kuriuo noriu būti, todėl viskas gerai“, – vieno iš pirmųjų pasirodymų viešumoje kartu su Justinu metu kalbėjo G. Mikalauskytė.

Su bene žymiausiu tuometinio pramogų pasaulio vyru santykius puoselėjusi Greta taip pat tada teigė J. Jankevičiaus žinomumo visiškai nesureikšminanti.

„Aš draugauju su Justinu ne tuo, kuris ant scenos“, – dar 2016-ųjų vasarą teigė ji.

Greta žinomo vyro nuolat matomai moteriai neretai tenka susidurti ne tik su dideliu dėmesiu, bet ir su tam tikrais sunkumais. Štai G. Mikalauskytė „Delfi“ yra pasakojusi, kad ją labiausiai veikia būtent neigiami žmonių komentarai socialinėje erdvėje.

„Tai labiau vyko mūsų draugystės pradžioje. Dabar viskas aprimo. Mes patys į viešumą einame retai, tad ir tų komentarų nėra daug. Iš pradžių man buvo labai skaudu skaityti juos, aš domėjausi, ką žmonės apie mane rašo. Gal tai buvo kvaila, nežinau. Tačiau Justinas mane išmokė, kad komentarai yra gerai. Anot jo, juos reikia skaityti ir reikia suprasti, kas juos ir kokiu tikslu rašo. Viskas yra labai paprasta, jeigu tu tai sugebi ir juos atlaikai. Tikiu, kad komentaruose galima rasti ir šiek tiek tiesos. Nepaisant to, ne veltui yra sakoma, kad visiems įtikti neįmanoma“ – teigė ji.

Be neigiamos žmonių nuomonės, J. Jankevičiaus mylimajai dažnai tenka susidurti ir su tuo, kad Justinas gali dirbti iki vėlyvo vakaro ar net per svarbiausias šventes. Tiesa, su tuo G. Mikalauskytė jau ir gerokai anksčiau teigė susitaikiusi.

„Galiausiai susitaikai su tuo, kad jis gali grįžti ir naktį. Tiesa, tikrai nemanau, kad moterys, kurios gyvena kartu su sunkiai dirbančiais verslininkais, neišgyvena to paties. Tikiu, kad poros susiduria su panašiais sunkumais. Aš visada jo laukiu namuose“, – pasakojo G. Mikalauskytė.

Greta Mikalauskytė

Jokia paslaptis, kad G. Mikalauskytė ir J. Jankevičius – ne itin dažni svečiai pramogų pasaulio vakarėliuose ar renginiuose, tad juos išvysti kartu – gana reta proga.

„Nesistengiame būtent kartu eiti į renginius, o kam? Mes vienas kitą matome gana dažnai. Esame labiau linkę laiką leisti dviese, nei eiti į viešumą. Toks yra mūsų pasirinkimas“, – interviu „Delfi“ yra pasakojusi Greta.

Paklausta, kad galbūt tai ir yra judviejų tvirtų santykių paslaptis, Greta to tvirtinti neskubėjo.

„Galbūt. Bet tas sėkmės receptas kiekvienoje šeimoje yra vis kitoks. Sakoma, kad nėra namų be dūmų, o kaip su jais tu sugebi tvarkytis – čia jau vidinis reikalas“, – pasakojo G. Mikalauskytė.

Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

Apie santykius su mylimąją įvairiuose interviu ne kartą kalbėjo ir pats žinomas komikas, televizijos laidų ir renginių vedėjas J. Jankevičius.

„Pas mus santykiuose viskas švaru, gražu, yra bendras sutarimas. Menu tuos laikus, kai mes laiką leisdavome dviese namuose ir gerdavome vynelį. Mes tokie abudu šiek tiek asocialiukai. Sėdime namie, žiūrime filmus. Be viso to, ką turime, esame labai geri draugai“, – yra teigęs jis.

2020 metais poros draugystę dar labiau sutvirtino vienas svarbiausių gyvenimo įvykių – Gretai ir Justinui gimė sūnus. Kaip „Delfi“ tada teigė ką tik tėčiu tapęs J. Jankevičius, jis jautėsi labai laimingas ir dėkingas savo mylimajai.

„Tai – įspūdinga patirtis. Mes abu esame labai laimingi. Jausmas tikrai labai fainas. Beje, dabar miegu tarsi taksistas, kai pamiegi vos valandą ir keliauji į darbą. Tačiau svarbiausia tai, kad abu yra sveiki, o tėtis jau prisitaikys“, – juokavo jis.

Pora savo sūnui suteikė Justino šeimoje tradicijų turintį vardą Leonas, kuris yra lotynų kilmės ir reiškia „liūtas“.

„Per devynis mėnesius peržiūrėjome visus vardus ir Leonas buvo vienintelis, kuris mums tiko. Su Greta nutarėme, kad greičiausiai ir bus šis vardas, o gimus vaikui iš tiesų supratome, kad jis – Leonas. Taip ir išrinkome. Be to, šis vardas jau yra mano giminėje“, – pridūrė J. Jankevičius.

Justinas Jankevičius

Ypatingas dienos, kada sūnus atėjo į pasaulį, akimirkas J. Jankevičius vėliau prisiminė ir laidoje „Nepatogūs klausimai“.

„Mes gimdėme Šiauliuose. Atsidarė durys, sako: „Mikalauskytės vyras?“. Taip. „Čia jūsų sūnus“. <...> Ir buvo toks jausmas. Sūnus nepanašus į mane visiškai, buvo panašus į Gretą, gal dabar į mane kažkiek panašėja. Mes labai norėjome šio kūdikio“, – šyptelėjo Justinas.

Laidos metu J. Jankevičius papasakojo ir apie tai, kaip jo mylimoji jam pranešė žinią, kad laukiasi. Pasirodo, Greta pokštauti poroje moka ne ką mažiau nei Justinas.

„Greta yra žiauriai cool moteris. Ji sako: „Aš tave parvešiu iš darbo“. Atvažiavo, duoda man butelį, o prie jo pririštas nėštumo testas – maždaug, kad iškart galėčiau išgerti. Ji žinojo, kad mes abu vaikelio laukiame ir norime. Buvo didelė šventė po to. Beveik visi prigėrėme“, – juokėsi Justinas.

Justinas Jankevičius su Greta Mikalauskyte ir sūnumi Leonu

Tame pačiame interviu buvo paliestas ir Gretos bei Justino ateities planų klausimas. Tada žinomas vyras apie galimas vestuves neatviravo, mat nenorėjo skubinti įvykių, kad nesugadintų savo mylimajai sužadėtuvių džiaugsmo.

„Jei pasakysiu, kada noriu vestuvių, sugadinsiu siurprizą, jei sugalvočiau jai pirštis“, – teigė J. Jankevičius.

Nepraėjus net metams po šio pokalbio, apie įvykusias sužadėtuves G. Mikalauskytė pranešė socialiniuose tinkluose – J. Jankevičiaus mylimoji pasidalino nuotrauka su sužadėtuvių žiedu. Šalia fotografijos G. Mikalauskytė parašė komentarą, išduodama, kad 2020-aisiais jos gyvenime nutiko TOP 3 įvykiai: persikraustymas į naujus namus, sūnaus Leono gimimas ir sužadėtuvės.

„Pasakiau „taip“, – pridūrė ji.

G. Mikalauskytė – aktorė, modelis, 2012 metų „Mis Lietuva“ nugalėtoja bei „Miss Universe“ dalyvė.

J. Jankevičius – Lietuvos humoristas, televizijos laidų ir renginių vedėjas, vienas iš „Humoro klubo“ įkūrėjų, vakaro pokalbių laidos „Gero vakaro šou“ vedėjas. Savo jėgas žinomas vyras ne kartą išbandė ir kino aikštelėje bei vaidino tokiuose filmuose kaip „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ ar „Vyras už pinigus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)