Taip pat P. Skučas tikino, jog buvo svarstymų kelti vestuves vasarą, tačiau galutinis sprendimas buvo priimtas ir pora nusprendė tuoktis žiemą. Orų berniukas DELFI tikino, kad vienas klausimas ir rūpestis, kuris juos kankino prieš vestuves - sniegas.

„Sausį sėdėjome ir svarstėme - bus to sniego ar ne. Tačiau visos prognozės kalba, jog sniego bus, nes minusas turėtų išsilaikyti“, - savo profesinėmis žiniomis dalinosi Paulius.

Anot Pauliaus, jie nusprendė nesituokti bažnyčioje. Tiek mūsų tėvai, tiek ir draugai tuokėsi santuokų rūmuose, todėl ir mes pasirinkome šią vietą“, - pasakojo P. Skučas.

P. Skučas teigė, jog vestuvinę puotą pora rengia paprastą, be jokių didingų ir iškilmingų ceremonijų. „Tiesiog susiorganizavome taip, kad ši šventė patiktų tiek mums, tiek ir mūsų svečiams. Tradicijų taip pat bus minimaliai ir piršlio tikrai nekarsime“, - apie šventės planus pasakojo būsimas jaunavedys.

Pasiteiravus Pauliaus, ką jam reiškia santuoka, vyras buvo vienareikšmiškas. „Santuoka - rimtas ir svarbus žingsnis žmogaus gyvenime, į ją žiūriu labai atsakingai“, - teigė Paulius.

Netrukus tapsiantys šeima P.Skučas su mylimąja I.Kuodyte visai neseniai tapo ir partneriais TV eteryje. Paskutinę mėnesio dieną „Lietuvos ryto“ televizijoje startuos nuotaikinga laida „Pabučiuok mane karštai!!!“, kur P.Skučas ir I.Kuodytė stabdys gatvėje einančias poreles ir ragins bučiuotis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)