Draugės susirinko jaukioje vietoje, kur vyko motinystės-moterystės ritualas. Jo metu merginos leidosi į dvasinę kelionę. Giedrė pasakojo, kad vakaras buvo itin jautrus – kupinos atradimų bei šiltų emocijų merginos liejo ašaras.

„Turėjome savo vedlę. Daug laisvės pridėjo tai, kad ta vedlė yra mano ir dar kelių merginų buvusi klasiokė Santa. Ji turi savo jogos studiją. Prieš kažkiek metų ji pati pasileido į dvasinę kelionę, pradėjo ypatingai domėtis Majų tradicijomis. Tad ir mūsų asmenybes per Majų kalendorių peržvelgė. Buvo labai smagu išklausyti ir patvirtinti tam tikrus pastebėjimus, kadangi viena kitą puikiai pažįstame. Vakaras buvo skirtas dvasinei kelionei. Atlikome kelis ritualus: stengėmės atrasti balansą, o paskui būrėmės pačios save kaip moteris, motinas. Ašaros tiesiog liejosi. Kai vyko paskutinis vakaro akcentas – meilės ritualas, tada jau visoms pasileido dūdos. Buvau išlydėta į motinystę su gražiais palinkėjimais, mintimis. Labai jautru“, – kalbėjo Giedrė.

Šiuo metu eina 35 Giedrės nėštumo savaitė – iki vaikelio gimimo liko vos mėnesis. Būsima dviejų vaikų mama sako, kad dabar visur dalyvauti norisi labiau nei bet kada.

„Jaučiuosi pakankamai gerai. Mano nėštumas buvo visai sudėtingas. Ypatingai pradžioje daug ligų pasigavau. Tai gripas, tai vėl kažkas. Tai man dabar su viskuo lyginant yra tikrai geras laikas. Nors, aišku, mes net „Eurovizijoje“ su merginomis dalyvavome, kai buvau šviežiai nėščia. Tad judesio ir veiklos tikrai buvo nemažai. Tačiau šiame etape, pabaigusi visus koncertus, ilsiuosi, turiu laiko ir daug noro susitikti su draugėmis.

O jau ir šiaip liepos mėnuo mums įprastai gana aktyvus – prasideda gimtadieniai ir kitos progos. Norisi visur kur įmanoma sudalyvauti, kadangi, kai gims leliukas, kurį laiką šansų kažkur išeiti turėsiu mažiau. Sveikata kol kas lyg ir leidžia. Nors pilvelis auga gana greitai, tikiuosi sulaukti rugpjūčio vidurio“, – viliasi G. Linkevičienė.

Giedrės Linkevičienės vaikelio sutiktuvių šventė

Vaikelio sutiktuvių šventėje nėštukę supo pačios artimiausios draugės.

„Ceremonija buvo itin intymi. Kalbėjome apie moteris, motinystę, moteriškumą, gyvenimo potyrius. Labai moteriškai intymi pramoga gavosi. Ne visos draugės galėjo sudalyvauti. Žinau, kad viena į užsienį išvykusi, kita turi mažučių leliukų namuose. Tikiu, kad ir su jomis dar spėsiu susitikti. Planuoju iki gimdymo su visais susitikti.

Visas vakaras buvo labai jautrus. Net nemoku apsakyti. Nuo skardaus juoko iki ašarų. Taip stipriai pačioje pabaigoje išsiverkėme... Bet taip jau būna, kai susitinki su artimiausiomis draugėmis“, – atviravo Giedrė.

Apsipratusi su nauja rutina atlikėja į sceną žadą grįžti iki kito koncertinio sezono, kuris prasideda rudenį.

„Dabar jau turėsiu du vaikučius, tad norisi ir jiems visą šį gyvenimo pasikeitimą palengvinti. Tad, kiek išeina, bandysiu tame dalyvauti. O paskui mano vyras sakė, kad padės man susitvarkyti ir išvažiuoti į koncertus. Nes kartą pajutęs scenos trauką, sunkiai jos atsikratysi. Mano paskutinis koncertas su pilvuku vyko prieš mėnesį. Nemeluosiu, kai pamatau, kad merginos dabar koncertuoja be manęs, širdelė sukirba. Galvoju – jau greitai grįšiu pas jus. Nes tikrai labai norisi ir traukia. Bet suprantu, kad reikia leisti ir sau pailsėti, ir pilveliui atostogas suteikti. Muzika užėmusi didelę dalį mano širdies, tad, jeigu galėčiau, nepraleisčiau nei vieno koncerto“, – apie beribę meilę savo veiklai prakalbo Giedrė.

Dainininkė su vyru Linu Linkevičiumi susituokė 2017 m. vasaros pabaigoje. 2020 m. jiems gimė dukra Juna.

Apie tai, kad laukiasi antrosios atžalos žinoma moteris prasitarė birželio pradžioje. Tąkart soc. erdvėje pasidalijo nėštumo fotosesijos kadrais, kuriuose pozavo ir sutuoktinis bei dukrelė.