Dar viena staigmena žiūrovams: ekrane jie išvys ne laidos vedėją Sandrą Daukšaitę-Petrulėnę, o neseniai ištekėjusią žurnalistę, laidų prodiuserę ir vedėją Rūtą Lukoševičiūtę-Daudienę.
„Na, po ilgo laiko atsidurti laidos vedėjos vietoje tikrai buvo šioks toks iššūkis. Tačiau aš tikrai neužimsiu Sandros vietos. Ji vaidina teatre, turi daug darbų, todėl dėl užimtumo šį kartą negalėjo filmuotis. Laidos prodiuseriams Vaidai Skaisgirei ir Gediminui Juodeikai pasiūlius pačiai stoti prieš kamerą, pamaniau, kodėl gi ne?“ – pasakojo R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Šeštadienio rytą profesionaliam virtuvės šefui ir maisto stilistui Reinaldui Janoniui į pagalbą atskubės TV3 orų pranešėjas Naglis Šulija, laidų prodiuseris, sporto komentatorius Mindaugas Rainys, žurnalistė Jolanta Svirnelytė, televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir dažniausiai už kadro liekantys reporteriai, redaktoriai. Šventiniais pietumis jie nusprendė palepinti kolegę, Žinių vedėją Kristiną Aleknaitę-Simonavičienę.

Rūta Lukoševičiūtė laidoje "Virtuvės istorijos"

„Žiniose žmonės bendrauja dažniausiai dviem momentais – kai dingsta elektra ir negalima naudotis internetu arba kai pavalgyti susirenka. Daugiau progų nelabai būna“, – darbo vietoje surengta Helovino švente ir atsiradusia proga pabūti kartu su kolegomis džiaugsis M. Rainys, kadaise dirbęs Sporto Žinių vedėju.

Jam antrins TV3 generalinė direktorė L. Blaževičiūtė, pritardama, kad visiems komandos nariams susirinkti vienu metu – išties nelengvas uždavinys: „Manau, kad tuo ir išsiskiria „žiniukų“ darbas, kad jie visą laiką veiksme, visą laiką ten, kur vyksta įvykiai. Susirinkti nėra taip paprasta.“

Ruošti K. Aleknaitei organizuojamą staigmeną padėjęs orų pranešėjas N. Šulija prisipažins, kad užsienyje populiarios Helovino šventės jis nemėgsta. „Aš labai nemėgstu Helovino, bet labai mėgstu Vėlines – dėl žvakių šviesos mūsų kapinėse. Nežinau, Helovinas iki manęs kaip neateina, taip neateina“, – šeštadienio rytą 9.00 val. sakys gero humoro jausmo nestokojantis N. Šulija.

Gardžios Helovino idėjos, R. Janonio naudingi maisto gaminimo patarimai ir S. Daukšaitės-Petrulėnės receptas visai šeimai, atsieisiantis vos 10 eurų – jau rytoj laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)