– Vaikystę praleidote Lietuvoje, o 1995 metais išvykote studijuoti į JAV. Kaip jums atrodė Amerika po tuometinės pilkos Lietuvos? Ir kaip pavyko atsidurti Amerikoje, nes tada dar negalėjai taip lengvai ten patekti?

– Į JAV išvykau paskui savo širdies draugę. Pasinaudojau komandiruote į Čikagą, kur vykau susitikti su savo įmonės verslo partneriais. Kai iš oro uosto važiavau pro Čikagos dangoraižius, viskas atrodė lyg iš pasakų pasaulio. Tuo momentu supratau, kad būtent čia noriu augti ir tobulėti. Persivedžiau kreditus iš Vytauto Didžiojo Universiteto į Western Michigan University ir likau ten mokytis informatikos. Finansiškai buvo labai sunku, visi pinigai eidavo susimokėti už mokslą. Plėšydavau kuponus iš laikraščio, kad pietums prie picos gabaliukų gaučiau padažo, kainavusio 56 JAV dolerio centus. Mokslus baigiau su didelėmis finansinėmis skolomis. Laimei, man labai pasisekė su karjera. Metų bėgyje po mokslų baigimo, būdamas 25-erių, tapau 2-os pagal dydį internetinio marketingo kompanijos „Worldata“ programavimo padalinio direktoriumi su 150 000 JAV dolerių metiniu atlyginimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)