„Delfi“ žiniomis R. Cicėnas sustabdytas 10 val. 50 min., Valakampiuose, Lizdeikos g. Vyrui, sėdusiam prie vairo, nustatytas 1,55 promilių girtumas, kitu pūtimu 1,74 promilių.

Aktoriui gresia baudžiamoji atsakomybė, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Automobilis, kurį vairavo R. Cicėnas „VW Tuareg“ uždarytas į aikštelę, kur saugomos policijos sulaikytos mašinos.

„Delfi“ bandė susisiekti su R. Cicėnu dėl šios situacijos, tačiau mobiliuoju telefonu jis nekėlė. Gavus jo komentarą – straipsnį papildysime.

„Delfi“ primena, kad tai – jau ne pirmas kartas, kai aktorius pagaunamas prie vairo neblaivus.

2011 metais judrioje Vilniaus gatvėje automobilio nesuvaldęs neblaivus R. Cicėnas ne tik ketveriems metams neteko teisės vairuoti transporto priemones, bet ir privalėjo sumokėti 4,5 tūkst. litų baudą. Taip nusprendė Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas.

R. Cicėnas avariją padarė būdamas neblaivus (2,06 prom. girtumas).

Aktorius tą kartą avariją sukėlė naktį iš rugsėjo 14-osios į 15-ąją, kai apie 00.30 val., Vilniuje, Kalvarijų ir Žvalgų gatvių sankryžoje, kai grįžęs iš Kauno automobiliu „Audi TT“ užlėkė ant saugumo salelės ir nugriovė šviesoforą. Aktorius liko sveikas, bet automobilis sudaužytas labai smarkiai.

Tai ne vienintelis eismo įvykis, į kurį tą vakarą buvo pakliuvęs R. Cicėnas – Saulėtekyje į jo „Audi TT“ galą atsitrenkė kitas automobilis. Tąsyk apsieita be policijos – vairuotojai užpildė deklaracijas.

Aktorius „Delfi“ yra prisipažinęs, kad avariją sukėlė po krepšinio varžybų, kurias stebėjo Kauno „Žalgirio arenoje“.

„Buvau išgėręs. Maniau, pats parvažiuosiu greičiau. Pasirodo, visai ne greičiau... Negalima šitaip daryt... Pats iškviečiau policiją. Gal kam nors pavyzdžiu tapsiu“, – po laimingai pasibaigusios avarijos sakė R. Cicėnas.