Apie savo bauginamą patirtį žinoma moteris sutiko pasidalinti su Delfi.

„Smalkės. Vakar visa mūsų šeima atsidūrė ligoninėje. Iškritom kaip musės. Skaniai papietavę namų paelijos, visi išsilakstėm po savo erdves. Pirmoji prastai pasijutau aš, sugalvojusi nueiti iki tualeto pradėjau alpinėti, vyras palydėjo iki įstaigos, o ten jau prasidėjo rimtesni reikalai – nusmigau.

Deivis sakė, kad kraupokas vaizdelis su pasitampymais buvo, paskui jau lakstė greituškių komandos, prasidėjo jovalas. Suaugusius išvežė į Lazdynus, sūnų – į Antakalnio reanimaciją. Paskui jau pakibo šuniuko klausimas, nes jie miršta pirmieji.

Žodžiu, visi gyvi ir jau beveik sveiki, bet šauktukas visiems – staigiai įsigykite smalkių daviklį, pakeiskite elementus, jei tokį jau turite, nes gydytoja paminėjo, kad tie daiktai stovi ne tik dėl grožio“, – feisbuke rašė R. Dominaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)