Apie incidentą R. Lingienė parašė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Kokia ši vasara...

Trauma keičia traumą. Šį kartą nelaimingas įvykis su dviračiais...

Mano refleksijos iš vakar vakaro.

Niekada nie-ka-da nesėskit ant dviračio be šalmo! Net jei važiuosit tik iki visai šalia esančio objekto! Nekartokit mūsų klaidos!

Nidoje visuomet sulauksit max pagalbos! Nebuvo nei vieno praeinančio ar pravažiuojančio, kuris nebūtų jos pasiūlęs. Ką tai reiškia? Sveikstam kaip visuomenė. Pagalba tiems, kuriems labiausiai to reikia, yra pats nuostabiausias dalykas.

Nidos policija. O Dieve, kokie tie 2 vyrai ir moteris buvo profesionalūs, empatiški ir geranoriški! Jie nepaliko mūsų nė akimirkai, iki pat, kol iš Klaipėdos atvažiavo GMP. Jie tikrai 100% verti Lietuvos policijos moto – Ginti. Saugoti. PADĖTI.

Ir atskiras nuoširdus ačiū nuo mūsų šeimos Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos ir Klaipėdos universitetinės ligoninės Priėmimo skyriaus medikams. Jūs visi nusipelnėt didžiausios mūsų padėkos ir pagarbos!“, – socialiniame tinkle apie įvykį rašė R. Lingienė.

Delfi pasiteiravus, kaip šiuo metu moteris jaučiasi, ji teigė, kad jai nieko blogo nenutiko, didesnę traumą patyrė jos dukra.

„Man nieko blogo, tik neseniai operuotą koją užgavau, dar sausgysles patempiau. Mano dukrai daug mažiau pasisekė – buvo sužeista jos galva. Bet galėjo baigtis daug blogiau. Laikas išgydys, o pamoką – nei metro dviračiu be šalmo – tikrai išmokom“, – komentavo R. Lingienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)