„Ar taip prisifotografavusią jauną mamytę reikia užmėtyti akmenimis? Nes juk jauna mama turi sėdėti namuose prie odos prisilipdžiusi chalatą“, – ironiškai tikėtiną visuomenės nuomonę apie fotosesiją pašiepė V. Poderytė, naujienų portalo DELFI paklausta, kodėl ryžosi fotografuotis vilkėdama nedaug drabužių.

Deja, Vaidai sėdėti namuose vilkint chalatą nėra laiko. Vienas V. Poderytės bičiulis fotografas pasiūlė pasitikrinti, ar po metų laiko pertraukos, po nėštumo ir gimdymo ji vis dar neprarado modelio įgūdžių.

„Sugalvojo surengti subtilią, gražią ir moterišką fotosesiją. Į pagalbą atskubėjo „Amorales“ drabužiai. Taigi, per keletą valandėlių pasidarėme fotosesiją. Modelių, kaip ir buvusių muitininkų, tikriausiai nebūna“, – DELFI kalbėjo ji ir pridūrė palengva bandanti grįžti prie modelio darbo, tačiau patikino, kad viską - ir mokslus, ir fotosesijas, ir motinystę - suderinti sunku.

Vaida gauna daug įvairių pasiūlymų fotografuotis, tačiau jai vis iškyla dilemų, ką nuspręsti, mat aprėpti viską stinga laiko. Ši fotosesija buvo tarsi savęs išbandymas, kaip atrodo ir kaip jaučiasi prieš fotoobjektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (482)