Šiais naujų mokslo metų įrašais garsūs tėvai leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„GIMNAZISTAS! Palankių tau vėjų, sūnau, visomis gyvenimo kryptimis. Su mokslo ir žinių diena!“ – sūnui Rokui palinkėjo dainininkas Algirdas Radzevičius.

„Nuotraukos, kurias darome kiekvienais metais prieš vykstant į mokyklos šventę. Visi! Su Rugsėjo 1! O jūs turite tokią tradiciją? O kokią turite?“ – gražios šventės proga sekėjų klausė Rūta Mikelkevičiūtė.

„Šiandien ypatinga diena! Šiandien jau abu mūsų vaikučiai keliauja į Rugsėjo 1-ąją! Elarytei tai pirmoji diena darželyje, tad gal kiek nedrąsiu žingsniu, bet susikibus su broliu už rankų, žengia į kitą etapą. Sveikiname visus vaikučius, jų tėvelius ir pedagogus su Rugsėjo 1-ąją!“ – gražios dienos proga sveikino Greta Lebedeva.

„Dar viena Rugsėjo pirmoji. Į klausimą, ar laukiam, atsakymas – Ne! Bet labai labai reikia. Tik taip išmoksime naujų dalykų. Lai šie Mokslo metai prabėga prasmingai“, – gražiai moksleiviams ir savo dukrai palinkėjo atlikėjas Justinas Lapatinskas.


„Mano mažylė jau pirmokė!“ – pasidžiaugė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.

„Su Rugsėjo 1-ąja! 2-okas mano meilė! Kantrumo, stiprybės, sveikatos ir motyvacijos linkime!“ – sūnui ir kitiems mokiniams palinkėjo Oksana Pikul.

Rugsėjo 1-osios akimirkomis pasidalijo ir Katažina Zvonkuvienė. Pasirodo, šiais metais dvyniai Kornelija ir Donatas keliauja į pirmą klasę.

„Sėkmės, dukryte“, – palinkėjo atlikėja, šalia kurios buvo galima pamatyti ir tėtį Deivydą Zvonkų.

Katažina ir Deivydas Zvonkai su dukra Kornelija