„Su gimtadieniu, mama... Atvažiavau šiandien į tėviškę trumpam, kad galėčiau Jus nors apkabinti ir palinkėti stiprios sveikatos!“, – viešą sveikinimą mamai Rasai pradėjo Rytis.

Rytis Cicinas kartu su mama Rasa

Nors vasara R. Cicinui yra tikrai darbinga ir jam kone kasdien tenka vykti į skirtingus Lietuvos kampelius, žinomas dainininkas tokios svarbios progos praleisti tikrai negalėjo, tad sugrįžęs į gimtinę mamą apdovanojo nuostabia gėlių puokšte ir, žinoma, beribe meile.

„Linkiu, kad dar daug metų būtume kartu! Myliu“, – rašė R. Cicinas.

R. Cicino ir jo mamos Rasos ryšys – ypatingas ir tą jo gerbėjai tikrai nesunkiai pastebi. Daugybė jų Ryčio mamą taip pat panoro pasveikinti su gražia sukaktimi, tad po įrašu paliko ir savo komentarą.

„Stiprios sveikatos mamai ir išlikti tokiai jaunatviškai, ir mielai“, – linkėjo viena R. Cicino gerbėja.

„Patys šilčiausi sveikinimai ir kuo geriausi linkėjimai žaviai Jūsų mamytei. Sveikatos, džiaugsmo, sėkmės“, – rašė kita.

„Sveikinimai Mamytei“, – sveikinimų jūroje buvo galima pastebėti ir Sandros Žutautienės komentarą.

Keletą kartų R. Cicinas savo mamą itin šiltu dėmesiu viešumoje yra apdovanojęs ne tik besidalindamas įrašais socialiniuose tinkluose, bet ir pakviesdamas ją drauge lipti į sceną. Vieną tokių įsimintinų momentų, užfiksuotą dar 2008-aisiais metais, galima rasti ir „Delfi“ archyve: