Ketvirtadienio naktį Egidijus Dragūnas socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje paviešino kelių sekundžių vaizdo įrašą, kuriame įamžinta Solveiga. Tyloje filmuotame vaizdo įraše girdėti ir pačio E. Dragūno balsas, jis tiesiog pasako „jau“ ir iki tol užsimerkusi S. Mykolaitytė atsimerkia bei nusijuokia.

„Juokavome tiesiog. Trumpas pokalbis ir tiek“, – DELFI vaizdo įrašo aplinkybes apibūdino modelis. Ji patikino, kad juos sieja draugiški jausmai, tačiau nedaugžodžiavo, kur ir kada buvo įamžintas vaizdo įrašas: „Bendraujam mes draugiškai ir tiek. Esame draugai“.

Vidurnaktį paviešintas įrašas netrukus buvo pašalintas iš SEL'o paskyros.

Solveiga Mykolaitytė
Modelis S. Mykolaitytė ir E. Dragūnas susipažino pasiruošimo jo grandioziniam šou metu. Solveigą kaip talentingą ir patrauklią merginą Egidijaus pasirodymams pasiūlė choreografas Kęstutis Baranauskas. „Egidijus man paskambino likus savaitei iki koncerto ir liepė rasti merginą, kuri pavergtų visus čia arenoje susirinkusius“, – DELFI patikino Kęstutis.

Koncerto vakarą Solveiga pasakojo, kad su E. Dragūnu dirbti kartu yra labai smagu dėl jo kūrybiškumo ir impulsyvumo. S. Mykolaitytė koncerto metu atliko kelis šokius, padėjo E. Dragūnui vizualiai perteikti atliekamos dainos idėją.

E. Dragūnas neseniai pasuko skirtingais keliais su savo ilgamete širdies drauge Eleonora Sebrova. Pora kartu buvo aštuonerius metus.

Po skyrybų pora neįvardijo iširusių santykių priežasties, tačiau Egidijus vieną naktį socialiniame tinkle paviešino nuoširdų laišką E. Sebrovai, kuriame patvirtino, kad kelio atgal nebėra, tačiau gailisi, kad kai kuriomis akimirkomis savo artimiausiam žmogui buvo ne toks, koks norėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)