Pati M. Šedžiuvienė apie laukiamą vaikelį į kalbas kol kas nesileidžia ir bandė mėtyti pėdas. „Vaikelis mūsų šeimoje yra laukiamas, bet kasdien testų nesidarau, todėl nežinau, ar laukiuosi, ar ne“, – gudriai nuo tiesaus atsakymo išsisuko ji.

Tačiau pirmieji jos kūno pokyčiai neliko nepastebėti daugeliui. Šaltinių žiniomis, Monikos nėštumas labai suartino skyrybų prašymus iš teismo atsiėmusius ir santuoką išsaugojusius Andrių ir Moniką, poros draugai labai džiaugiasi tokiu jųdviejų sprendimu ir tuo, kad sutuoktiniai surado bendrą kalbą, pasiekė kompromisų.

A. Šedžius iš pirmosios santuokos augina du vaikus. Monikai tai – pirmasis vaikelis.

Dar visai neseniai naujienų portalas DELFI skelbė, kad praėjus vos porai metų po vestuvių pramogų pasaulio užkulisiuose jau buvo garsiai kalbama apie porą ištikusią santykių krizę.

Ilgai besitęsusios kalbos apie verslininko A. Šedžiaus bei jo žmonos dainininkės Monikos Šedžiuvienės skyrybas, pasitvirtino. Kaip DELFI rašė anksčiau, teismą pasiekė poros skyrybų byla. Tačiau neilgai trukus Šedžiai skyrybų dokumentus iš teismo atsiėmė. Tą liepos mėnesį žiniasklaidai patvirtino Šiaulių apylinkės teismo atstovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (585)