„Artėja rinkimai ir vėl eilinis nieko nesuvokiančių apie valstybės valdymą durniukų paradas... – savo socialiniame tinkle piktinosi D. Bunkus.

„Nieko nemoku, bet eisiu pavaldysiu valstybę. Moku pakelti štangą – ir valstybę pakelsiu, o kas čia sunkaus?“ – ironizavo jis.

Danieliaus Bunkaus įrašas

Savo įrašą D. Bunkus papildė ir „Delfi“ straipsnio iškarpa, parengta pagal laidą „Politikos chirurgija“, kurioje skelbiama apie į Seimą besiruošiantį margą desantą. Nuotraukoje – Ignas Vėgėlė ir Žydrūnas Savickas.

„Politikai-klounai ir visokio plauko nevykėliai, einantys tenai, aš jus matau ir jūs tai žinote. Man yra svarbu, kas vyksta su mūsų valstybe ir jūs esate už tai atsakingi.

Jei turite pakankamai kietus kiaušus, kad su manimi pasiginčytumėte – prašom. Laukiu visų populistų ir nevykėlių marginalų“, – rėžė jis.

Danieliaus Bunkaus įrašas

„Delfi“ kviečia su valdžios siekiančiais veidais susipažinti artimiau laidoje „Politikos chirurgija“.

Ją galite žiūrėti vaizdo įraše:

Tai – ne pirmas kartas, kai D. Bunkus aštriai pasisako politikos tema. Visai neseniai verslininką prabilti išprovokavo žinia, kad Mindaugo Puidoko vadovaujamos partijos sąraše į parlamentą gali kandidatuoti ir žinoma dainininkė Aistė Pilvelytė.

D. Bunkus ir tąkart nusprendė viešai kreiptis į politikus bei jų posto siekiančius asmenis. Pasklidus žiniai apie dainininkės A. Pilvelytės ketinimus žengti į politinį lauką, žinomas vyras nusprendė netylėti ir savo mintimis pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Kaskart rinkimai iškelia į paviršių absoliučiai beviltiškus veikėjus, kurie nieko nesuvokia nei apie valstybės valdymą, nei apie politiką, verslą ar finansus, bet labai nori pabandyti pavairuoti valstybę“, – pasipiktinimo rugpjūtį neslėpė D. Bunkus.

Danielius Bunkus emocingai sureagavo į Aistės Pilvelytės siekius politikoje

Viešai prabilęs vyras nevengė ir aštrių pasisakymų. Kreipdamasis į politikus, Danielius pabrėžė šioje situacijoje pastebintis populizmo apraiškas. Simpatijų verslininkas nejaučia nei europarlamentarui Petrui Gražuliui, nei M. Puidokui.

„Puidokai, esi apgailėtinas, kaip ir visi tokie patys „politikai“, taip bandantys susirinkti balsus! Ne kompetencijomis, o populizmu. Jūs mus visus ir mūsų valstybę statote įkaitais savo smulkių, merchantilinių interesų tenkinime. Jukš lauk iš išlaikytinių luomų!“, – skelbė D. Bunkus.

„Delfi“ susisiekus su verslininku, šis patikino, kad kitaip į šią situaciją reaguoti negalintis.

„Norisi liaudžiai atmerkti akis. Jie net P. Gražulį sugeba į Europarlamentą išsiųsti... Na, kaip tai įmanoma?“ – klausė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)