Su jauduliu žinoma stilistė savo antrosios pusės kovos laukė pirmoje eilėje. Šalia jos - mylimojo sūnus.

S. Maslobojevas ypač garsiai nuskambėjo ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje, kurioje pirmąkart susitiko turnyro dalyviai. Tarp S. Maslobojevo ir kito garsaus kovotojo Dovydo Rimkaus-Rimkenzo įsiplieskė žodinis karas. Jį prireikė stabdyti net apsaugos darbuotojams.

Vis dėlto Kuvalda stojo į kovą ne su Rimkenzo, o su ispanu Mohammedu Hamdi-Hajji.

Pagrindinėje vakaro kovoje S. Maslobojevas užtikrintai, vieningu teisėjų sprendimu pranoko savo varžovą.

„Į šį turnyrą vykau su didesniu jauduliu nei į „Gloria“. Visada jaučiu atsakomybę už tai, kaip aš pasirodysiu. Psichologinis spaudimas buvo nemenkas. Visi tie cirkai prieš mačą tikrai išblaškė. Aš suprantu, kas šias nesąmones kalbėjo, bet toks vidinis pyktis apėmė, bet nieko – susikaupėme ir atlikome savo darbą“, – teigė Kuvalda.

Prabilęs apie konfliktą su Rimkenzo, Kuvalda sulaukė ir jį į konferenciją atlydėjusio sūnaus klausimo.

„Mane nuvylė situacija su Rimkenzo (Dovydu Rimkumi). Gali papasakoti daugiau?“, – klausė sūnus tėčio.

„Aš esu daugiavaikis tėvas ir aš esu visų normalių tėvų atstovas. Aš kaip save gerbiantis tėvas, vertinantis vertybes žmogus – savo didžiausio turto (šeimos) niekam neleisiu nuskriausti. Tokia būtų mano žinutė visiems šnekučiams“, – atsakė S. Maslobojevas.

Tai nebuvo vienintelis klausimas, kurį sūnus uždavė tėčiui. Maslobojevo pasisakymus spaudos konferencijoje skaitykite čia.

Renginyje dalyvavo ir daugiau žinomų žmonių. Tribūnose įsitaisė dainininkė Monika Liu su mylimuoju komiku Antanu Sadausku, grožio meistrė Kristina Meseguer su vyru verslininku Enrique bei soc. tinklų nuomonės formuotoja Karolina Meschino su mylimuoju reperiu Dominyku Ježeriu - OG Version.

Kovų stebėti taip pat atvyko didžėjus Jonas Nainys - Jovani, TV laidų vedėjas Mindaugas Rainys bei komikas Mantas Katleris.