„Praėjusiais metais čia atvykome pirmą kartą, nežinojome, ar patiks, ar nepatiks... Bet įsimylėjome šią salą! Tad šiais metais atvykome anksčiau ir būsime ilgiau, nes sunkiai dirbome visus metus, kad galėtumėme sau tą leisti. Grynas ir geras oras, geresnė visų sveikata ir daug laiko kartu. Svajonė žiemoti ten, kur šilčiau – išsipildė! Taip mes derinsime darbus ir malonumus“, – dalijosi S. Lipnė.

Simonos veikla neapsiriboja vien socialiniais tinklais, žinoma moteris drauge su vyru valdo šeimos verslą – elektroninę parduotuvę. Tiesa, dabar visus darbus tenka įveikti per nuotolį.

„Atostogas Tenerifėje labiau vadiname darbostogomis. Pakeitėme aplinką keliems mėnesiams, bet gyvenimo tempas išlieka toks pat, dirbame nuotoliniu būdu“, – Delfi pasakojo pašnekovė.

Lipnių šeima augina trynukus – Patriciją, Emiliją ir Herkų. Mažylių kasdienybė tūkstančius sekėjų domina ne ką mažiau, nei jų mamos. S. Lipnė pripažįsta, kad kol vaikai maži, keliauti su jais dar gana paprasta, todėl ji stengiasi mėgautis šiuo etapu.

„Kol vaikai neina į mokyklą, džiaugiamės galėdami gyventi taip. Dar pora metų ir būsime pririšti prie Lietuvos, atostogausime su jais tik per jų atostogas. Atrodo, tik ką gimė, o jau už dvejų metų vartysime vadovėlius“, – skriejančiu laiku stebėjosi moteris.

Tenerifė šeimą žavi savo gyvumu, šiluma, gamta.

„Saulėlydžiai kartu gražiausi. Visada stabtelime ir žiūrime, kaip saulė Tenerifėje pasislepia į jūrą“, – pridūrė Simona.

Bene labiausiai gyvenimu saloje džiūgauja poros vaikai, tačiau Simona su vyru pasistengė, kad šių įspūdžių patirtų ir jų augintinė. Dalindamasi kelionės lėktuvu užkulisiais žinoma moteris neslėpė nuostabos dėl keturkojės paklusnumo.

„Viskas buvo labai gerai. Kaula gera mergytė, klauso, yra nedrąsi ir drovi. Visai ne tokia, kaip ant žemės, – juokiasi šuns šeimininkė. – Miega savo namelyje ir nei cypt.“

Tiesa, giedrų ir saulėtų orų šeima kol kas pasigenda dėl smėlio audros.

„Vienintelė pramoga, esant Kalimai, yra parduotuvė, – juokėsi Simona. – Nežinau, kas vyksta šiemet su oru Tenerifėje, bet kol kas tragedija. Atvažiavome, ji buvo pasibaigus, tada buvo vėsiau, laukėme šilumos... Ir tada vėl ji atėjo. Na, nuostabu! Laukiame giedro dangaus, saulės ir šilumos!“