Savo įspūdžiais mokslo metų pradžios proga S. Lipnė pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Savo sekėjams pirmadienį verslininkė parodė visos šeimos akimirkas, kurios įamžintos prie Vilniaus privačios gimnazijos.

Šalia S. Lipnės trynukų ir vyro buvo galima pastebėti ir mažąjį naują šeimos narį – šunelį Kukį, kuris buvo nusipirktas vos dieną prieš vaikams išeinant į mokyklą.

„Mūsų trynukai jau 1-okai! Neįtikėtina ir taaaip keista. Mūsų nerealieji. O nuo kada jūs mus pradėjot sekti? Gal yra kas visus 7 metus?“ – su sekėjais bendravo S. Lipnė.

Po šiomis akimirkomis šeima sulaukė daug gražių komentarų, S. Lipnės sekėjai linkėjo jos trynukams sėkmingų mokslo metų.

„Mėgaukitės kiekviena akimirka, net nepajusit, kaip greit tie 12 metų praeis“, „Jūs nerealūs, linkėjimai pirmokams ir sėkmės moksluose“, – rašė komentatoriai.

Tiesa, „Delfi“ S. Lipnė sutiko kiek paatvirauti ir apie neseniai prasidėjusius mokslo metus. Žinoma moteris neslėpė, kad su vyru priėmė neįprastą sprendimą, vaikus užrašė pas skirtingas mokytojas.

„Mūsų vaikai atskirose klasėse taip pat lankė ir priešmokyklinę grupę, todėl labai lengvai ir be jokių ilgų apmąstymų nusprendėme, netgi, sakyčiau, žinojome, jog mokykloje jie taip pat eis į atskiras klases“, – teigė S. Lipnė.

Anot jos, toks sprendimas jau pasiteisino priešmokyklinėje grupėje, todėl buvo nesuabejota ir renkantis atskiras pirmokėlių mokytojas.

„Mūsų vaikai leidžia daug laiko trise bei su mumis ir už mokyklos ribų, kitaip sakant, vienas su kitu atsibūna“, – juokėsi S. Lipnė.