"Nieko panašaus, apie ką rašo, nebuvo. Taip, konfliktas kilo, kai bilietus pardavė, viena darbuotoja įleido, kiti ėmė kažką kalbėti apie amžiaus cenzą. Bet jokio smurto nebuvo. Manau, kad čia kažkam tiesiog norisi išgarsėti ir pabūti dėmesio centre", - DELFI sakė Selas.

Pasak dainininko, jam šis atvejis primena jau primirštą incidentą su advokate Svetlana Pronina. Tuomet teisininkė tikino, jog E. Dragūnas naktiniame klube į ją metė stiklinę, tačiau tai taip ir liko neįrodyta.

"Šis atvejis lygiai toks pat. Žurnalistai ieško sensacijų, kino teatras nori pasireklamuoti, o galop niekas nieko nesugebės įrodyti ir viskas pasimirš. Ir, kaip visad, apie tai, kaip viskas baigsis niekam jau bus neįdomu rašyti", - teigė grupės "Sel" lyderis.

Kino teatras atsisako viešinti medžiagą

Kino teatro atstovai teigė, jog incidentas, kaip E. Dragūnas galimai atlieka smurtinius veiksmus, buvo užfiksuotas kino teatro vaizdo kamerų.

Tačiau DELFI naujienų portalui paprašius „Forum Cinemas“ atstovo Dainiaus Beržinio filmuotos medžiagos, kuri ir padėtų išsiaiškinti, kaip iš tiesų įvyko incidentas ir kas šioje situacijoje yra teisus, ją viešinti atsisakė.

Pareiškimas - neaiškus

Klaipėdos miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas spaudai Albinas Strumyla patikino, kad toks įvykis minėtame kino teatre yra užregistruotas.

„Į incidento vietą buvo nuvažiavę mūsų patruliai ir konfliktą išsprendė vietoje. Jauno vyro nesuėmė ir į komisariatą nevežė, pasiūlė darbuotojai parašyti pareiškimą. Ji tą ir padarė, - DELFI pasakojo A. Strumyla. - Šiuo metu Klaipėdos miesto II-ojo policijos komisariato viešosios policijos skyriaus pareigūnai nagrinėja pareiškimą, renka medžiagą ir svarsto, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.“

Paklausus, kokie kaltinimai konkrečiai suformuoti E. Dragūnui, Klaipėdos VPK atstovas spaudai sakė, jog iš formuluotės sunku suprasti, ar žinomą vyrą kino teatro darbuotoja kaltina dėl viešosios tvarkos pažeidimo, ar dėl kūno sužalojimo.

„Mūsų pareigūnai teigė, kad pareiškimas labai neaiškiai surašytas - sunku suprasti, kuo kaltina vyrą ir ar buvo koks nusikaltimas, ar nebuvo. Moterį, ko gero, kvies duoti parodymų papildomai, kad paaiškintų tiksliau. Tada ir spręs, pradėti ikiteisminį tyrimą ar ne“, - DELFI sakė A. Strumyla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (591)