Žinią apie šeimos pagausėjimą tėvai pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalindami pirmąja bendra nuotrauka su sūneliu, kuriam suteikė Noelio vardą, ir jautriu įrašu.

„Laikas skrieja taip greitai ir mūsų šeima juo mėgaujasi iki soties. Noelis smalsiai tyrinėja mūsų pasaulį, šypsosi ir juokiasi, kai užbaigia savo vaikiškus reikalus ir atlieka pačius pašėlusius šokio judesius, kai nori būti ant mamos krūtinės arba vėl skristi ant tėčio rankų.

P.S. Ši nuotrauka daryta iškart po gimdymo, kuris yra pats žaviausias dalykas, kurį išgyvenome. 35 valandų kelionė pilna prakaito, skausmo, baimės, vilties ir be miego... Mūsų meilė“, – šalia kadro brūkštelėjo berniuko mama.


Delfi primena, kad trejus metus romantiškus santykius puoselėjanti pora susižadėjo Dubajuje 2021-ųjų metų vasarą, o besibaigiant metams ir besilaukiant kūdikio, sumainė aukso žiedus.

Apie įvykusias vestuves prisipažino pati P. Belousova, pasidalinusi šiltu įrašu socialiniuose tinkluose.

„Ponas ir ponia Ionel.

Kilniausias dalykas bendroje šeimoje yra pasitikėjimas vienas kitu ir meilė, juntama kiekvieną dieną.

Praėjusiais metais pagaliau žengėme žingsnį ir 2022-uosius metus pradėjome kaip oficiali šeima. Be galo džiaugiuosi, kad tapau Ionel. Tai ne tik nuostabi pavardė, bet ir atspindinti būtent tai, ko mes siekiame: mylinčios ir bendros ateities.

Su tavimi jaučiuosi labai saugi ir kupina pasitikėjimo. Po tavo saugančiu sparnu slypi saugumas, empatija ir supratimas kiekvienoje gyvenimo situacijoje.

Popierius nėra toks svarbus, kaip pažadas vienas kitam ir Dievui. Jau nekantriai laukiu, kada galėsiu žengti šį žingsnį bažnyčioje, stebint mūsų šeimoms ir draugams“, – skelbė P. Belousova.