Toks požiūris papiktino Stano, kuris savo nuomonę išdėste feisbuke:

„Šita „karo pabėgėlio“ frazė visai pribloškė. Iš pradžių ketinęs dirbti bet kokį darbą Lietuvoje veliau pareiškė: “....tai čia gaunamos išmokos ir pašalpos tikriausiai nepadengs nei mūsų būsto išlaidų, nei kitų išlaidų“, – ir ketina būtinai paduoti į teismą kažką.

O aš visą praeitą savaitę truputį peršalęs jaučiausi, žiauriai tingėjau, bet DIRBAU. Taip pat daro daug normalių lietuvių, nes pinigai uždirbami DARBU, net tada, kai visai nieko nesinori, o gauti pašalpą nemalonu ir gėda, nes gyventi kitų sąskaita žema.

Oriam žmogui visada bus nemalonu imti svetimus pinigus. Aišku, nekalbu apie pensininkus ir kitas pažeidžiamas soc. grupes – jie tuos pinigus užsidirbo, tai jų pinigai, o ne pašalpos.

Kalbu apie kitus. Turim visą dykaduonių armiją, kurie niekada NEDIRBO, net nebandė, o gyvena tik iš pašalpų. Kaip jūs, šlykštynės, išsiblaivę jaučiatės? Gėda? Gal ir jūs paduokit Lietuvą į teismą, nes kaip sakė vienas pabėgėlis iš Sirijos: „čia gaunamos išmokos ir pašalpos tikriausiai nepadengs nei mūsų būsto išlaidų, nei kitų išlaidų.“