Profesiniame ir asmeniniame gyvenime laimę suradęs Ąžuolas yra įsitikinęs – jokia gyvenimo sritis negali būti sėkminga, jei tiesiog sėdėsi ir lauksi, kol kažkas įvyks savaime. Tokiomis pačiomis taisyklėmis Ąžuolas vadovaujasi ir kurdamas santykius, tad visai neseniai nusprendė nustebint savo antrą pusę padovanojęs kelionę į Turkiją, kurioje Jean lankėsi pirmą kartą.

„Santykiuose jokių stebuklų nebūna ir sudėtingo recepto tikrai nėra. Jei nori nustebinti antrą pusę, tiesiog imiesi veiksmų, užsakai kelionę ir mėgaujiesi laiku dviese. Jean Turkijoje lankėsi pirmą kartą, tad jam tai buvo ypatinga patirtis. Jis mėgavosi kiekviena atostogų minute kartu, turėjome tikrą poilsį, išbandėme visus viešbučio „Selene Beach Hotel“ privalumus ir dar kartą įsitikinau, kad norint kokybiško poilsio reikia rinktis tikrai gerą viešbutį, tikrinti kiekvieną atsiliepimą, o ne tai, kas parodyta jų svetainėse, nes tos nuotraukos kartais visai neatitinka tikrovės“, – apie romantišką kelionę į Antaliją pasakoja Ąžuolas.

Žinomas vyras patikina, kad pasirinkta atostogų kryptis pasiteisino su kaupu – pora ne tik galėjo atsitraukti nuo darbų ir mėgautis ramybe prie jūros, bet ir aplankyti unikalias vietas regione, kurios nustebino savo grožiu.

„Šios atostogos tikrai buvo pilnos įspūdžių. Coral Travel užtikrino, kad poilsis būtų nepriekaištingas: nuo pasitikimo oro uoste iki pat viešbučio. Savaitė laiko praėjo labai greitai, nes pačiame viešbutyje tikrai buvo ką veikti, smagi aura, puikus maistas, jūra, saulė. Norėjau Jean parodyti ir kokia graži Turkijos gamta, pakeliavome po apylinkes, aplankėme Kleopatra paplūdimį – jį rekomenduoju pamatyti visiems vykstantiems į Antaliją, tai nuostabi vieta, o vaizdai tiesiog atimantys žadą“, – įspūdžiais dalinosi Ąžuolas.

Nors ir neseniai sugrįžusi iš atostogų, poros planuose – dar ne viena kryptis. Paryžiuje savo meilės istoriją pradėję vaikinai, į šį miestą planuoja sugrįžti jau netrukus. Tačiau Ąžuolo laukia ir dar nematyta ir ypatingą reikšmę turinti vieta.

„Tikrai planuojame daug keliauti ir aplankyti ne vieną šalį. Nekantriai laukiu ypatingos kelionės – su Jean planuojame keliauti į Karibus, jis nori man aprodyti salas, tokias kaip Gvadelupė ir Martinika, priklausančias Prancūzijos užjūrio regionui – tai yra vieta, iš kurios ir yra kilęs pats Jean“, – pasidalindamas ateities planais šypsodamasis užbaigia Ąžuolas.