Ketvirtadienį „Delfi“ susisiekus su S. Stavickiu-Stano, jis patvirtino, kad trečiadienio vakarą kino seansu mėgavosi ne tik su savo vaikais, bet ir antrąja puse Beata.

„Tik patvirtinu, kad čia mano antra pusė“, – šypsodamasis sakė S. Stavickis-Stano.

Tiesa, daugiau atvirauti apie santykius atlikėjas nesiryžo. Nesiryžo jis ir pozuoti vakar su dama ir prieš kameras.

„Delfi“ primena, kad trečiadienį Vilniuje pristatytas daug dėmesio sulaukęs dokumentinis filmas – „69 išpažintis“. Į kino teatrą sugūžėjo būrys kviestinių svečių. VIP filmo peržiūros apie skandalingąją „69 danguje“ grupę nepraleido ir žinomas dainininkas S. Stavickis-Stano.

Įdomu tai, kad S. Stavickis-Stano, kitaip nei kiti kviestiniai svečiai, fotografuotis prie specialios vakaro sienelės neskubėjo. Gali būti, kad tam įtakos turėjo jo palyda.

Stanislavas Stavickis-Stano su širdies drauge Beata – galerijoje:

Į pramoginį renginį žinomas vyras atvyko su žavia ir iki šiol viešumoje nematyta dama. Nepaisant to, kad šie du svečiai tarsi privengė dėmesio, jo premjeroje visgi nepavyko išvengti.

Neilgai trukus, jau sėdint savo vietose salėje, juos įamžino būrys fotografų.

Kiek vėliau Stano pasidalino įrašu ir socialiniuose tinkluose. Vyras tikino į filmą atėjęs su šeima.

„Atėjau su šeima ramiai pažiūrėti filmo apie „69 danguje“, o čia kažkokia triukšminga kompanija už nugaros trukdo!“ – juokavo jis.

Asmenukėje žinomas vyras įsiamžino be žavios palydovės, tik su grupe „Šeškės“ fone.

Renginio nepraleido Rimvydas Širvinskas-Makalius, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Timūras Augucevičius, Ineta Stasiulytė bei daugelis kitų.

„69 išpažintis“ premjeros akimirkos – galerijoje: