Nespausti klaidinančių sukčių sukurtų nuorodų feisbuke skatino ne vienas socialinių medijų vartotojas.

„Šiandien sukčiai lenda iš visų kampų kaip tarakonai vienas po kito, vos spėju reportinti. Pasisaugokite ir nespaudykit nuorodų“, – rašė žurnalistas Romas Sadauskas.

Į situaciją sureagavo ir atlikėjas M. Mikutavičius. Jis paviešino įrašą, kuriame skatino būti atsargiems.

„Nekenčiu marškinėlių su trikampe iškirpte, nors šiaip nuotrauka patinka. Galva uždėta ant svetimo sportiškesnio torso. Išdidus kovotojo su sistema žvilgsnis. Net truputį gaila, kad čia – FEIKAS.

Pastaruoju metu padaugėjo panašių klaidingų nuorodų su manim. Kadangi visi reportinimai neduoda vaisių, belieka dar kartą perspėti visus mažiau klastai atsparius žmones jog:

1. Neinvestuoju į naftą, neturiu kripto valiutos, nepraturtėjau jokiais greitais ir stebuklingais būdais.

2. Jei šalia mano vardo ar nuotraukos matysit skatinimą užsiimti bet kokia finansine veikla, tai aš garantuotai jus nusitempsiu į skurdą, dulkes ir neviltį.

3. Mane, aišku, gali suimti, bet tikrai ne už mistines deimantų kasyklas.

4. Jeigu kažkaip tragiškai nusibaigsiu, tai pranešiu jums pats.

Būkite šaunūs ir atsargūs.

Evangelija pagal Matą: „Saugokitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailyje, o viduje yra plėšrūs vilkai“, – rašė M. Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)