„Parduodame savo šeimos tanką, bunkerį, laivą. Mašina kaip atrodo – taip ir važiuoja. Aparatas yra numylėtas, nučiūčiuotas. Jei kam įdomu, bendraukite nurodytu numeriu, čia pokalbių nebus. Aš užsiėmęs“, – šmaikščiai savo įrašą, kuriame pranešė parduodantis šeimos „Jeep“ automobilį, socialiniame tinkle Facebook užbaigė T. Augucevičius.

Minėtame įraše matomas ir oficialus T. Augucevičiaus parduodamo automobilio pardavimo skelbimas. Jame rašoma, kad už pilkos spalvos „Jeep“ visureigį planuojama gauti beveik 25 tūkstančius eurų. Beje, jis turi ir nemažai patogioms kelionėms taip reikalingų privalumų: pavyzdžiui, atstumo jutiklių sistemą, elektra valdomą bagažinės dangtį, daugiafunkcinį ir šildomą vairą, panoraminį stogą bei daugybę kitų plačiai aprašomų ypatumų.

„Delfi“ susisiekus su pačiu T. Augucevičiumi, šis apie sprendimą parduoti savąjį automobilį mielai sutiko pasikalbėti kiek plačiau. Žinomas vyras teigė, kad šie gyvenimo pokyčiai yra susiję su kitomis reikšmingomis permainomis.

„Parduodu, nes tai – paskutinis taškas jau praėjusiame etape. Kalbu apie savo radijo karjeros etapą. Tokius pirkinius galėjau sau leisti, kai pajamos buvo stabilios“, – teigė Timūras.

Timūras Augucevičius su žmona

Jis taip pat prasitarė, kokio automobilio prekyboje dairysis pardavęs dabartinį savo šeimos kelionių palydovą.

„Dabar kitoks laikas, reikia susiimti ir prisitaikyti. „Jeep“ yra puiki mašina, bet dabar reikia ekonomiškiau eksploatuojamo automobilio“, – teigė T. Augucevičius.

Apie įvairius pasikeitimus asmeniniame gyvenime neseniai Timūras „Delfi“ papasakojo ir daugiau. Tada garsus vyras teigė, kad prieš metus jį buvo aplankiusios gana tamsios mintys, dėl kurių jam teko atsisakyti net ir taip mylimų hobių.

Svarbiausia, kad sunkiausiame gyvenimo periode T. Augucevičių visada palaikė ir lydėjo mylima bei mylinti šeima. Savo artimiausiems jis teigė esantis dėkingas už kantrybę.

„Džiaugiuosi, kad tai už manęs. Reikėjo pagaliau išlaukti. Tą patį kartojo ir specialistai, kurie sakė tokiu metu nesiimti veiksmų, sprendimų, nes nesi su savimi gerame santykyje. Todėl ačiū šeimai, kuri mane kentėjo, o dabar judam į priekį“, – teigė T. Augucevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)