Garsi moteris renginį pradėjo nuo juokų apie savo akivaizdžius išvaizdos pokyčius, kurie sulaukė tokių karštų diskusijų viešoje erdvėje.

„Taip, aš nebe blondinė! Skandalas!“, – šypsojosi ji.

„Tikrai negalvojau, kad po šitiek metų išdrįsiu imtis drastiškų išvaizdos pokyčių. Visi buvo įpratę mane matyti su šviesiais plaukais. Pakeitusi savo plaukų spalvą sulaukiau nemažai komentarų, kad padariau klaidą, kad prieš tai atrodžiau geriau, bet daugiau buvo palaikymo ir gražių žodžių, komplimentų. Niekuomet nebijojau rizikuoti ir leidau sau eksperimentuoti, nepaisant to, kaip į tai reaguos kiti, tai išlaisvina“, – toliau kalbėjo I. Stonkuvienė.

Kaip ir daugelį metų iš eilės savo gimtadienį I. Stonkuvienė nusprendė švęsti kartu su būriu moterų.

„Kai darbas yra didelis mano gyvenimo džiaugsmas ir įprasminimas, tai ta džiugia emocija ir norisi dalintis su kitomis nuolat. Labai noriu toliau moteris padrąsinti nebijoti pokyčių, priimti save, į amžių pažvelgti ne kaip į problemą, bet atvirkščiai kaip į dovaną, kuri suteikia mums dar daugiau grožio bei sąmoningumo. Manau, kad nėra geresnio būdo kaip paminėti savo gimimo dieną kitų moterų apsuptyje“, – sakė žinoma moteris.

Anot I.Stonkuvienės, kiekvieni metai simbolizuoja naujus iššūkius: „Per kiekvieną gimtadienį apsvarstau praėjusius metus, padėkoju visiems draugams bei artimiesiems, ruošiu save kitiems metams. Gimtadienis man yra tarsi naujai atverstas lapas, kuriame kuriu naujus tikslus, siekius bei pokyčius. Skaičiuodama savo metus ir susitikdama su kitomis moterimis vis labiau džiaugiuosi ir didžiuojuosi, kad turiu tokią galimybę, kuomet galiu geriau pažinti save, savo savybes, bet ir suprasti kitas moteris“.

Indrės Stonkuvienės organizuojamo renginio akimirkos – galerijoje: