„Pramogų versle taip jau yra, atplaukia banga ir turi spręsti, šoki su ja ar lauki kitos. Šiam pasiūlymui buvo neįmanoma atsispirti. Tik prieš priimdama pasiūlymą paklausiau vyro, ar galiu dalyvauti, ar mane išleis ir abūs su dukrele. Nes laidos filmavimai trunka ilgai. Labai džiaugiuosi šia galimybe dalyvauti laidoje su senais savo bičiuliais. Buvau labai visų pasiilgusi. Susirinko mano kompanija, su kuria visada labai nuoširdžiai bendraujame. Šis projektas man labai patinka“, – DELFI pasakojo G. Karaliūnaitė-Canuel.

Atlikėja laidoje „Dainuok mano dainą“ filmuosis su naujais dalyviais, tarp kurių – Deivis, Vilius ir Violeta Tarasovai, Viktoras Malinauskas, Irena Starošaitė, Valdas Burnys.
Gintarė Karaliūnaitė

Po daugelio metų į sceną vėl grįžtanti Gintarė ir pati nelabai žino, kodėl ji kuriam laikui buvo pasitraukusi iš viešumos.

„Galbūt aš savo laiką ir jėgas skyriau namų statyboms. Tuo metu muzikos pasaulyje vyko permainos, kurių metu aš likau nuošalyje: griuvo didžiosios įrašų kompanijos, pasikeitė prodiuserių ratas, pats turėjai investuoti į naujas dainas ir įrašus, galvoti, kur koncertuoti. Iki tol niekada neužsiėmiau marketingu. Viena yra pakelti ragelį, kai tave kažkas kviečia, bet visai kas kita pačiai skambinti ir siūlytis. To aš niekada nemokėjau. Ir ne dėl to, kad buvau išdidi, tiesiog man to niekada neteko daryti“, – prisipažino pastaruosius metus aktyvią muzikinę veiklą apleidusi Gintarė.

Netrukus pristabdytos muzikinės karjeros reikalus užgožė šeimos planavimo džiaugsmai. Atlikėja neslepia, kad nauja meilė, išsipildęs noras sukurti asmeninę laimę ir susilaukti mergaitės, nepastebimai įsuko ją į jaukaus šeimyninio gyvenimo verpetą.

„Kurį laiką net neplanavau grįžti į sceną. Žinoma, šiek tiek išlįsti į viešumą norėjosi, nes yra proga pasitempti, nepamiršti, kad esi moteris. Bet tik beveik praėjus metams po vaikelio gimimo viskas įsisuko natūraliai. Todėl dabar jau suspaudžiau žandus ir kaupiuosi drastiškiau mesti svorį“, - juokiasi atlikėja.
Gintarė Karaliūnaitė-Canuel

Ne paslaptis, kad Gintarės vyras mėgdavo palepinti savo gražuolę žmoną gardžiais patiekalais. O ir laukiantis vaikelio jai gydytojai buvo nustatę lovos režimą.

„Dabar aš savo vyrui nebeleidžiu gaminti. Jis jau spėjo atprasti, kad nebelabai ir nori daryti valgyti, – šypsosi. – Nors mes, lietuviai, atrodo, pratę prie sunkaus maisto, bet amerikiečių patiekalai tikrai labai sotūs. Padek Dieve, kaip jie valgo. Infarktas garantuotas (juokiasi). Vien pusryčiai – savaitės kalorijų kiekis. Tačiau viskas dėl to, kad nėštumo metu turėjau laikytis lovos režimo. Nieko stebėtino, kad priaugau svorio. Kitoms mamoms maitinant leliukus savaime svoris krenta. Man ne. Riboti mitybos taip pat negalėjau, nes dingdavo pienukas. Dar kartais suglumstu, kai mane pamatę pažįstami paklausia: „Gal jau trečio laukiesi?“

Tačiau G. Karaliūnaitė, išgirdusi tokius, dažnai moteriai gana skaudžius klausimus apie svorį, nesikremta ir į širdį neima.

„Aš tai suprantu kaip laikiną būseną, suvokiu, kad tikrai nežadu tokia likti. Mano kūnui būtų per daug sunku nešioti tokį svorį vien dėl sveikatos problemų, ne tik dėl grožio. Tačiau, prisipažinsiu, per pastaruosius porą metų, kai laukiausi ir maitinau, atpratau laikytis dietų.Todėl sugrįžti nutrūkus nuo grandinės nėra paprasta“, – neslepia atlikėja.

Tiesa, Canuelių šeima jau pasisamdė auklę. Tada moteris turės daugiau laiko sau.

Laidos „Dainuok mano dainą“ filmavimo akimirkos – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)