„Sunkiai galiu rinkti žodžius. Kai daug savo karjeros laiko teko šokti ne tik su rusų artistais, bet ir dalį laiko teko dirbti net ir pačiame kremliaus balete. Važinėti su jais po platųjį pasaulį... Net ir tuo laiku su kremliaus baletu buvau gastrolėse Gruzijoje, kai jie ir ten pradėjo karą!!! Gėda prisiminti ir pagalvoti, kad buvau jų dalimi! Kai jie dabar ir toliau šoka, kiti jau šokti negalės niekada“, – pasidalindamas žinia apie buvusio kolegos A. Kolbasynskio netektį socialiniame tinkle Facebook rašė N. Juška.

„Delfi“ susisiekus su vienu garsiausių Lietuvos baleto šokėjų, šis sutiko apie jį sukrėtusį ir apie savo asmenines karjeros patirtis susimąstyti privertusį įvykį pasikalbėti plačiau. N. Juška tikino, kad vien galvojant apie visa tai šiandien jam verda kraujas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)