Trynukus auginantys Simona ir Mindaugas didžiąją dalį vasaros praleis pajūrio namuose, tačiau prieš išvažiuodami į Kunigiškes bičiulius ir ištikimiausius klientus pakvietė į savo parduotuvės Vilniuje prieigas, kur skambant muzikai profesionalus virtuvės šefas kepsninėje ruošė įvairius valgius, rašoma pranešime spaudai.

Vasaros atidarymo vakarėlyje svečiai ragavo kalmarus, krevetes, mėsos mėgėjai skanavo ant iešmelio patiektą vištieną, jautieną, kiaulieną, daržoves. Buvo ir Simonos bei Mindaugo pamėgtų vieno kąsnio užkandžių ir prancūziško stiliaus desertų. Vakarėlyje dalyvavo atlikėja Ingrida Martinkėnaitė su šeima, „Coocoomos“ drabužių kūrėjai Rūta Mackevičiūtė ir Eduardas Fedotovas su dukromis, nuomonės formuotoja Inga Žuolytė, prekės ženklo „Guapa“ įkūrėja Sofio Gelašvili, papuošalų kūrėja Simona Brazdžionytė, balerina Kristina Tarasevičiūtė, populiarios nuomonės formuotojos Inidė Jasnauskaitė ir Gintarė Pietutytė, stilistė Santa Mišenytė, instagramo grožio guru Simona Si ir t.t.

Skanaudami valgius publika ne tik tarpusavyje bendravo, bet ir susipažino su „Simitri“ naujienomis, kurios dedikuotos aktyviam laisvalaikio praleidimui. Simona ir Mindaugas pasidžiaugė, kad solidarizuodamiesi su karo niokojamos Ukrainos gyventojais, jau pirmosiomis karo savaitėmis jie savo parduotuvėje atsisakė rusiškų prekių.

„Buvo labai gera visus pamatyti. Nors birželis įpusėjo, vasaros atidarymo vakarėlį surengėme tik dabar – vis laukėme šiltesnių dienų. Nors lietuviški orai stebina kasdien – nežinai, laukti saulės ar žvarbaus vėjo, tam, jog niekas nesušaltų, iš anksto pasirūpinome šildytuvais. O juos rasti – ne taip ir paprasta! Džiugu tiek, kad tądien jų neprireikė,” – sako Simona.

Mindaugas – užkietėjęs grilio patiekalų mėgėjas, todėl kepsninėje galėtų ruošti kone viską. „Po darbų kasdien gaminti daug laiko neturime, nes parduotuvėje būname iki vakaro, kartais ir iki vėlaus, užtat vasaros savaitgalių be užkurtos kepsninės neįsivaizduojame. Vyras joje mielai ruošia mėsainius, jūrų gėrybes, daržoves ir didkepsnius. O vaikams – net ir picas. Svarbiausia, kad kepsninėje namuose gaminti patiekalai niekada nenuvilia. Visada skaniai pavyksta,“ – patikina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją