„Aš ir mano būsima žmona“, – paskelbęs įrašą Instagrame rašė O. Jokubaitis.

Ir nors žinomas vyras socialiniuose tinkluose dažnai nevengia šmaikštauti, šį kartą juokų čia tikrai nėra – saulėtoje Kroatijoje O. Jokubaitis pasipiršo savo ilgametei širdies draugei Ivetai.

„Delfi“ susisiekus su pačiu Omantu, šis apie širdžiai mielas naujienas sutiko pasikalbėti plačiau. Pokalbio metu O. Jokubaitis atviravo, kad jo ir Ivetos meilės istorija – nėra labai jau romantiška.

„Susipažinome per karantiną, gana žinomoje pažinčių programėlėje ir tiesiog suvaibinom. Esame kartu 3,5 metų. Po pirmo pasimatymo galvojome, kad daugiau nesusitiksime“, – sakė O. Jokubaitis.

Kalbėdamas apie įvykusias sužadėtuves, vyras teigė, kad šis gyvenimo žingsnis jam yra labai svarbus.

„Tai yra mano pirmos sužadėtuvės – žingsnis yra svarbus, ir, apskritai, kiek čia galima draugauti – pasiimi kiaušinius iš stalčiaus ir darai. Šiaip, kiekvienas vyras turėtų galvoti apie tai, kad čia gal toks parodymas, kad tu nori su tuo žmogumi kurti ateitį ir tavo jausmai yra tikri“, – „Delfi“ teigė jis.

Tiesa, Omantui teko pripažinti, kad nerimo ir jaudulio prieš išgirstant lemtingąjį „Taip“ tikrai būta.

„Labai didelis jaudulys, bandymas atidėlioti, balso drebėjimas, isteriškas juokas – sakyčiau, toks emocijų sūkurys užplūdęs buvo, bet dabar jau geriau. Kažkoks keistas ir raminantis laimės jausmas užplūdo. Esu be galo laimingas vyras“, – atviravo O. Jokubaitis.

Jis taip pat pridūrė, kad mylimoji Iveta tikrai nesitikėjo, jog romantiškojoje Kroatijoje jos mylimasis priklaups ant kelio ir paprašys jos rankos.

„Visiškai nesitikėjo. Pradėjo juoktis, sakyti „ar čia bajeris?“, verkti ir klausti, kodėl ne vakar, kai su gražia suknele buvo“, – kalbėjo Omantas.

Žengus vieną žingsnį, pora iškart pradėjo diskutuoti ir apie ateitį. O. Jokubaitis pasidalijo, kaip turėtų atrodyti tobula jo ir Ivetos gražiausia gyvenimo šventė.

„Pradėjome jau iš karto diskutuoti apie tai, kad nuoširdžiai norėtume nedidelių vestuvių, nieko prašmatnaus, linksmos šventės su artimais ir mylimais. Na, ir, kad koks Vaitiekūnas už šventės vairo būtų“, – juokėsi Omantas, paminėdamas, kad vedėjo darbą ypatingą dieną patikėtų savo bičiuliui Pauliui Vaitiekūnui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją