Delfi kalbinta dainininkė sakė, kad pirmuosius ženklus pastebėjo maždaug prieš mėnesį. Bandant jai ir jos mylimajam išvažiuoti iš kiemo, jie pastebėdavo, kad vartai iki galo neatsidarydavo.

„Pagalvodavome, kad, „ai, stringa, tai stringa“. Po to nebegalėjome naudotis domofonu, jis neveikė. Nebematėme, kas stovi už vartų. Kartu visiškai sugedo ir vartai. Taip gyvenome jau kurį laiką“, – pasakojo Mia.

Vis tik trečiadienį įjungus kelis elektronikos prietaisus, moteriai teko staigiai kviesti elektrikus, mat namuose įvyko trumpas jungimas – užsidegė elektros laidai.

„Išėjo taip, kad vienu metu pradėjo išsijunginėti ir įsijunginėti kavos aparatas. Tada ėjau džiovintis plaukų, jungiau džiovintuvą ir, matyt, elektros srovė buvo per didelė ir viską išmušė. Įvyko nemažas trumpas jungimas. Prie gyvatuko girdėjome traškėjimus“, – kalbėjo ji.

Elektra

Atvykus elektrikams šie dainininkei paaiškino, kad vienu metu įvyko didelė elektros srovė ir perdegė namuose esantis gyvatukas. O kartu su juo – ir elektros laidai.

„Dabar nebeveikia vartai, automobiliai stovi kieme ir mes visus reikalus tvarkome namuose. Mums atjungė viską. Turbūt prie vartų buvo padaryta nesandariai, pateko drėgmės ir įvyko toks dalykas. Namuose vis dar jaučiame degėsių kvapą“, – Delfi komentavo Mia.

Dainininkė džiaugėsi, kad šio įvykio metu niekas nenukentėjo ir pavyko išvengti didesnės nelaimės.

„Ačiū Dievui, kad pas mus viskas baigėsi laimingai. Namie buvau aš, sūnus ir gyvūnai. Viskas išėjo be didelių bėdų. Todėl kiekvienas turėtų atkreipti dėmesį į tokius dalykus. Jei kažkas genda, perdega, reikia kviesti meistrus ir žiūrėti, kur yra problema, nes mažytė problema gali virsti į labai didelę.

O jei tai būtų įvykę naktį miegant? Užsidegtų namai ir nieko nepajustume. Gerai, kad pas mus pajungta sistema nuo gaisro. Bet, pavyzdžiui, o jei būtume išvažiavę, liktų tik gyvūnai, tai įsivaizduokit, kaip jiems išbėgti iš namų? Tai yra labai baisus dalykas. Kai kam tai atrodo kaip menkniekis, bet tai problema, kurią labai svarbu laiku pastebėti, nes gali įvykti tragedija, per kurią užsidegtų ir namai“, – sakė Mia.